Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šišky v nálevu a včely na střeše: Šéfkuchař David Rejhon jde příkladem v udržitelné gastronomii

Šišky v nálevu a včely na střeše: Šéfkuchař David Rejhon jde příkladem v udržitelné gastronomii

Obrázek epizody Šišky v nálevu a včely na střeše: Šéfkuchař David Rejhon jde příkladem v udržitelné gastronomii

Poslechněte si podcast

20. 8. 2024

55 min

„Ingredience od smrkových výhonků, přes šišky, až po poupata pampelišek, ze kterých děláme kapari, si chodíme sbírat do přírody. Vždycky mrknu do rozpisu, kdo má zrovna volno, a poprosím kluky, ať nesedí jenom v hospodě a udělají si procházku do lesa. Seženete tam unikátní suroviny, které běžně nekoupíte, a i to je jeden z důvodů, proč se k nám hosté vracejí,“ říká v nové epizodě podcastu Forbes Life! David Rejhon, kreativní šéfkuchař udržitelné české restaurace The Artisan v centru Prahy. Co všechno obnáší ekologický provoz hotelové restaurace? Jak párovat fermentované šišky či lipová poupata na talíři, abychom pozvedli tradiční české pokrmy? A jak můžete vdechnout nový život poškozenému nádobí pomocí japonské techniky kintsugi? Vše se dozvíte v nové epizodě podcastu Forbes Life!

Popis podcastu

Skryté perly i příběhy zářivého úspěchu v odvětví kultury, gastra a všeho, co tvoří život bohatý, přináší šéfka Forbes Life Anna Nosková a její kolegové každé úterý. Dozvíte se tu například, která oscarová producentka pracuje v cukrárně nebo jaký český návrhář odmítl stálé angažmá u Louis Vuitton.