
Kristína Nemčková: V Geraniu se na pórek pohlíží stejně důležitě, jako na maso

V březnu to bude rok, kdy se kuchařka Kristína Nemčkova vydala se pracovat do kodaňské restaurace Geranium ozdobené třemi michelinskými hvězdami a vítězstvím v žebříčku The World’s 50 Best Restaurants. Teď už je v ní zástupkyní šéfkuchaře.
Jak se Kristína Nemčková vyrovnává s tím, že se v Geranium nevaří maso? Proč není těžké v michelinské restauraci pracovat? Co si odnesla z londýnské dvou michelinské restaurace Story, kde ji práce často doháněla k slzám? A jaké jsou její tipy na zajímavé podniky v Česku?
Popis podcastu
Skryté perly i příběhy zářivého úspěchu v odvětví kultury, gastra a všeho, co tvoří život bohatý, přináší šéfka Forbes Life Anna Nosková a její kolegové každé úterý. Dozvíte se tu například, která oscarová producentka pracuje v cukrárně nebo jaký český návrhář odmítl stálé angažmá u Louis Vuitton.