Podcast Fitness007

Můj devátý život
Jsem Blanka a miluju kočky i inspirativní lidi kolem nich. Zvu je k sobě do obýváku a jsem vděčná, že se mnou velmi otevřeně a autenticky sdílejí nejen kočičí životy, ale i ty lidské. Nechci se jen ubavit k smrti, chci žít autenticky. Jo a adoptovala jsem si starého nem…
20 epizod
0 odběratelů

Realitní kuchařka
Podcast Realitní kuchařka nabízí praktický pohled na realitní trh v Praze a okolí očima zkušené realitní makléřky Pavly Temrové. Dozvíte se, jak se vyhnout zbytečným chybám, zorientovat se na trhu a udělat dobré rozhodnutí při koupi, prodeji nebo investici do nemovitos…
45 epizod
17 odběratelů

neHRoť to
Interaktivní český HR podcast s odlehčenou atmosférou, zaměřený na praktické rady. Moderují Lukáš Augustín a Kateřina Buchláková.
16 epizod
0 odběratelů

Švitoření
Švitoření 🎙️ Podcast, kde ani my samy nevíme, co z nás za 5 minut vypadne. Co vás čeká? Nekontrolovaný tok myšlenek, humor a upřímnost. O čem tento podcast vlastně je? O všem, co nás zrovna pálí, i o úplných zbytečnostech. Prostě o životě - často bez obalu, bez scén…
8 epizod
0 odběratelů

Hokejová máma
Jak vypadá skutečný život mladých hokejistů/sportovců a jejich rodin? Co všechno stojí za úspěchem? Máme doma čtyři hokejisty a zkušenostI s výchovou sportujících dětí. Natáčím autentické příběhy, ale i rozhovory s odborníky. Najdete tu epizody na témata jako: - výži…
93 epizod
14 odběratelů

Loono
Podcast o prevenci a inovacích v medicíně. Naše moderátorky Zuzana a Kateřina si každý týden povídají s lékaři, studenty medicíny a technologickými nadšenci, kterým stejně jako nám leží na srdci lidské zdraví. Sledujte nás na instagramu @loonocz (https://www.instagram.…
260 epizod
103 odběratelů

2FRESH Design Podcast
Posláním 2FRESH je rozvíjet potenciál designerů a organizací tak, aby byli nejlepší možnou verzí sebe sama. Patří mezi přední agentury zaměřené na UX/UI design digitálních produktů a tuto roli naplňuje třeba i tím, že vozí do Česka světové legendy oboru. Na tomto kanálu…
54 epizod
0 odběratelů

Krajinou ovoce
Podcast o ovocných stromech a sadaření v souladu s přírodou. Potulný sadař Dominik Grohmann a sadař z Vysočiny Honza Oulehla se s Vámi podělí o kouzla spojená s ovocnářstvím i ve spojení s krajinou, životním prostředím či vztahů lidí ke krajině.
25 epizod
23 odběratelů

Podcast Otevřeně
Jsem vypravěčka příběhů a nositelka naděje. 💪 Životní příběhy lidí kolem nás. 💥 Inspirativní monology. 🤝 Ti, kteří pomáhají druhým. Nech se inspirovat i ty na tvé cestě osobního růstu.
51 epizod
10 odběratelů

OSMIČKA
Vítejte v podcastu Osmička – na místě pro všechny, kteří chtějí růst, posouvat se a hledají inspiraci. Jsem Kateřina Šindelářová a interiérový design je moje životní vášeň i profese. V roce 2008 jsem založila studio Absolut Design a minulý rok e-shop Absolut Home. Napsa…
36 epizod
3 odběratelé

InfoTalks
Aktuální zpravodajské rozhovory Vojty Kristena a dalších. Plnou verzi podcastu najdete na www.INFO.cz
96 epizod
5 odběratelů

Na kafi
„Pojď na kafe.“ Tady často probíráme ta nejzásadnější témata. A tady také obvykle padají ta nejdůležitější rozhodnutí. Pojďte na pokec s přesahem. Poslechněte si rozhovory s lidmi, o kterých se mluví a které chcete slyšet. S lidmi, kteří mají co říct a kteří nás mohou p…
93 epizod
49 odběratelů

Studio N
Publicistický podcast Filipa Titlbacha se zajímavými osobnostmi a redakcí Deníku N. Rozhovory vychází pravidelně ve středu a pátek. Epizody v plné délce najdete na herohero.co/studion, dostupné jsou také klubovým předplatitelům a předplatitelkám Deníku N.
1458 epizod
1615 odběratelů

Hlava & Srdce
Potrava pro hlavu i duši, do vašich očí i uší. 🎙️🎧☯️ Podcast Hlava & Srdce je projekt nakladatelství Grada. V podcastu zveme autory, překladatele i odborníky, abychom ukázali, co stojí za jejich knihami. Náš symbol pracuje s jemnou metaforou světla a myšlenky: žárov…
7 epizod
2 odběratelé

ÚSPĚŠNÍ.
Principy a návyky zajímavých osobností ze světa businessu, které z nich dělají úspěšné lidi. Podcast Jiřího Koleňáka
43 epizod
2 odběratelé

Ornella ON AIR
Celá videa vždy naleznete na https://www.ornellalife.cz/on-air. Šest pilířů, které tvoří srdce tohoto podcastu: Nemanželské hovory: Otevřené a upřímné povídání s mým Pepou o životě, vztazích i společném fungování. Haló, tady Ornella! - onair povídání s fanoušky a nefano…
33 epizod
0 odběratelů

Read.me
read.me (čti: rýd mí) Podcast pro lidi, co už nestíhají číst knihy, ale pořád chtějí růst. Nejzajímavější myšlenky z knih o psychologii, businessu, vztazích, AI, marketingu nebo životě — vysvětlené lidsky, moderně a bez nudného „audiobook vibe“. Prostě jako kdyby si …
19 epizod
3 odběratelé

Když muži mluví
„Když muži mluví“ je podcast dvou kamarádů, kteří si dokážou povídat hodiny v kuse o věcech, které je baví, zajímají a někdy i rozčilují. Každá epizoda se točí kolem jednoho konkrétního tématu, které je nám blízké a u kterého se přirozeně rozvine debata. Jdeme do hloubk…
12 epizod
1 odběratel

GunPoint
Vítáme tě na kanále GunPoint! 🎤 Jsme dva bratři původem z Konga a Zambie, kteří vyrostli v Čechách. Přinášíme ti: podcasty s tvůrci, rappery, režiséry a někdy i s vámi – fanoušky, velkoplošné projekty podporující sportovní kulturu, inspiraci pro mladé sportovce a k…
145 epizod
117 odběratelů

Podcast O Který Nikdo Nestál
Podcast o Vás pro Vás! Popovídame si s lidmi, kteří mají zajímavou práci - třeba se dozvíme něco co nevíme, nebo by nás nenapadlozeptat!
22 epizod
2 odběratelé

OBZVLÁŠŤ
Podcast OBZVLÁŠŤ o dobrodružství a cestování. Podcast plný zážitků a historek z cest v Čechách i za našimi hranicemi doplněný o užitečné rady, tipy a triky. Inspirace k výletování a absolvování jiných dobrodružství. Podcastem provází Jarda Zaoral a Rikki Beran. Sledujt…
102 epizod
38 odběratelů

CONSISTENCY
Talent je hlasitý, ale konzistence je tichá. Dva sourozenci, dva extrémně odlišné světy, jeden společný cíl. Kuba je OCR a Hyrox závodník, který sportuje od šesti let. Adéla, jeho ségra, která ještě loni v lednu brečela u pátého angličáku, aby o 11 měsíců později stála …
15 epizod
0 odběratelů