
Nejčastější chyby, při výběru a tepelné úpravě jídla

🎙️ V novém díle podcastu Fitness věda vítáme skvělého hosta. Radek Horák, odborník na hygienu a technologii potravin, nás vezme na zajímavou cestu kvality potravin.
🥑 Kdy se na běžných potravinách může objevovat nápis protein? Z čeho se odvíjí cena potravin? Jsou bio potraviny zdravější? Na co se dívat ve složení potravin? Jak uchovat v jídle co nejvíce vitamínů?
Doposlouchej celý podcast a pusť si bonusovou část tady ⬇️
https://herohero.co/fitnessveda
Popis podcastu
Věda je kámoš, my jí žijeme a převádíme do podoby, kterou pochopí každý. Naším revírem je fitness, proto se můžeš těšit na témata, která ti pomůžou správně trénovat,,zorientovat se ve světě kalorií, naučit se pracovat s motivací, i pochopit, které doplňky stravy by ti doma neměly chybět a které jen ždímou tvojí peněženku. Opíráme se o vědecké studie, ale mluvíme lidským jazykem a nebojíme se tyhle rozhovory okořenit o vlastní zkušenosti z praxe.
Fitness věda je projekt, který zastřešuje tenhle podcast, ale taky magazín, který překládá vědecké studie do lidského jazyka a vychází každý druhý čtvrtek. Najdeš ho, stejně jako bonusové části podcastu, na našem Herohero: https://herohero.co/fitnessveda
Odběrem nás taky podpoříš, abychom mohli dále takhle tvořit 💜