
Kuřecí maso plné hormonů, mléko z tetrapaku i dvojí kvalita potravin s Radkem Horákem

Poslechněte si podcast
17. 4. 2021
38 min
Po delší době se hlásíme zpět s novým dílem. Chyběli jsme vám?
Do nového dílu jsme si pozvali našeho lektora, specialistu v segmentu výroby potravin a jejich uvádění na trh. Zeptali jsme se ho, jak je to s těmi hormony v mase, jestli jsme opravdu košem Evropy, co znamená "protein" na obale, co na etiketách legislativa neřeší nebo jestli jsou bio produkty zdravější.
Popis podcastu
Věda je kámoš, my jí žijeme a převádíme do podoby, kterou pochopí každý. Naším revírem je fitness, proto se můžeš těšit na témata, která ti pomůžou správně trénovat,,zorientovat se ve světě kalorií, naučit se pracovat s motivací, i pochopit, které doplňky stravy by ti doma neměly chybět a které jen ždímou tvojí peněženku. Opíráme se o vědecké studie, ale mluvíme lidským jazykem a nebojíme se tyhle rozhovory okořenit o vlastní zkušenosti z praxe.Fitness věda je projekt, který zastřešuje tenhle podcast, ale taky magazín, který překládá vědecké studie do lidského jazyka a vychází každý druhý čtvrtek. Najdeš ho, stejně jako bonusové části podcastu, na našem Herohero: https://herohero.co/fitnessvedaOdběrem nás taky podpoříš, abychom mohli dále takhle tvořit 💜