Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

Obrázek epizody Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

Poslechněte si podcast

9. 6. 2022

28 min

Podcast Ambiente o jídle a lidech, kteří mu dělají dobré jméno. Reportérka Anička Grosmannová vyzpovídala zootechnika z Mladotic Jaroslava Bejdu, řezníka Františka Kšánu a kuchaře z restaurací Ambiente. Mluvila s nimi o přeštíkovi, praseti s mimořádně chutným masem.

Popis podcastu

Podcast by Ambi