Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Fanklub pozoruhodných surovin

Podcast Fanklub pozoruhodných surovin

9 epizod

3 odběratelé

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Věda jménem sýr

Fanklub pozoruhodných surovin: Věda jménem sýr

6. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Seznamte se s okurkou nakládačkou!

Fanklub pozoruhodných surovin: Seznamte se s okurkou nakládačkou!

21. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Sláva bramborám!

Fanklub pozoruhodných surovin: Sláva bramborám!

5. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Ocet a kyselost

Fanklub pozoruhodných surovin: Ocet a kyselost

22. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Jak si užít kapra po celý rok?

Fanklub pozoruhodných surovin: Jak si užít kapra po celý rok?

22. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Jablko v hlavní roli! Jak se šlechtí, destiluje a předvádí v kuchyni?

Jablko v hlavní roli! Jak se šlechtí, destiluje a předvádí v kuchyni?

2. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Věnováno rajčeti! Kolik existuje odrůd, jak se pěstují – a vychutnávají na talíři?

Věnováno rajčeti! Kolik existuje odrůd, jak se pěstují – a vychutnávají na talíři?

29. 8. 2022

17 min

Obrázek epizody Pozoruhodné vejce: Jaká cesta vede ze slepičárny do kuchyně?

Pozoruhodné vejce: Jaká cesta vede ze slepičárny do kuchyně?

15. 7. 2022

18 min

Obrázek epizody Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

9. 6. 2022

28 min