Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Fanklub pozoruhodných surovin

Podcast Fanklub pozoruhodných surovin

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Věda jménem sýr

Fanklub pozoruhodných surovin: Věda jménem sýr

6. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Seznamte se s okurkou nakládačkou!

Fanklub pozoruhodných surovin: Seznamte se s okurkou nakládačkou!

21. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Sláva bramborám!

Fanklub pozoruhodných surovin: Sláva bramborám!

5. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Ocet a kyselost

Fanklub pozoruhodných surovin: Ocet a kyselost

22. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Fanklub pozoruhodných surovin: Jak si užít kapra po celý rok?

Fanklub pozoruhodných surovin: Jak si užít kapra po celý rok?

22. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Jablko v hlavní roli! Jak se šlechtí, destiluje a předvádí v kuchyni?

Jablko v hlavní roli! Jak se šlechtí, destiluje a předvádí v kuchyni?

2. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Věnováno rajčeti! Kolik existuje odrůd, jak se pěstují – a vychutnávají na talíři?

Věnováno rajčeti! Kolik existuje odrůd, jak se pěstují – a vychutnávají na talíři?

29. 8. 2022

17 min

Obrázek epizody Pozoruhodné vejce: Jaká cesta vede ze slepičárny do kuchyně?

Pozoruhodné vejce: Jaká cesta vede ze slepičárny do kuchyně?

15. 7. 2022

18 min

Obrázek epizody Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

9. 6. 2022

28 min