Podcast Fanklub pozoruhodných surovin
9 epizod
3 odběratelé
Řadit dle:
Fanklub pozoruhodných surovin: Věda jménem sýr
6. 3. 2024
18 min
Fanklub pozoruhodných surovin: Seznamte se s okurkou nakládačkou!
21. 8. 2023
23 min
Fanklub pozoruhodných surovin: Sláva bramborám!
5. 7. 2023
18 min
Fanklub pozoruhodných surovin: Ocet a kyselost
22. 2. 2023
21 min
Fanklub pozoruhodných surovin: Jak si užít kapra po celý rok?
22. 12. 2022
17 min
Jablko v hlavní roli! Jak se šlechtí, destiluje a předvádí v kuchyni?
2. 11. 2022
18 min
Věnováno rajčeti! Kolik existuje odrůd, jak se pěstují – a vychutnávají na talíři?
29. 8. 2022
17 min
Pozoruhodné vejce: Jaká cesta vede ze slepičárny do kuchyně?
15. 7. 2022
18 min
Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?
9. 6. 2022
28 min