Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody StartUp MENDELU a podnikání s Jiřím Zhořem

StartUp MENDELU a podnikání s Jiřím Zhořem

Obrázek epizody StartUp MENDELU a podnikání s Jiřím Zhořem

Poslechněte si podcast

13. 5. 2025

39 min

O epizodě podcastu

V nové epizodě V zorném poli se s Ing. Jiřím Zhořem se ponoříme do rozvoje a akcelerace studentských podnikatelských záměrů od prvotních nápadů až po reálné projekty. Náš host nám přiblížil, jak mohou studenti MENDELU, MUNI i VUT rozvíjet své nápady, validovat je, selhat i uspět - a proč je důležité zamilovat se do problému, ne do řešení.Více informací o epizodě najdete na oficiálních ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠stránkách podcastu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.Podcast vzniká pod taktovkou ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Agronomické fakulty⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, nahráván ve studiu ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mendelovy univerzity v Brně⁠.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Moderují Barča Smolková a Ivana Koláčková⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.Hudba a efekty: AlexGrohl a richwise z Pixabay.

V nové epizodě V zorném poli se s Ing. Jiřím Zhořem se ponoříme do rozvoje a akcelerace studentských podnikatelských záměrů od prvotních nápadů až po reálné projekty. Náš host nám přiblížil, jak mohou studenti MENDELU, MUNI i VUT rozvíjet své nápady, validovat je, selhat i uspět - a proč je důležité zamilovat se do problému, ne do řešení.


Více informací o epizodě najdete na oficiálních ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠stránkách podcastu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ .

Podcast vzniká pod taktovkou ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Agronomické fakulty⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ , nahráván ve studiu ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mendelovy univerzity v Brně⁠.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Moderují Barča Smolková a Ivana Koláčková ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ .

Hudba a efekty: AlexGrohl a richwise z Pixabay.

Popis podcastu

Podcast Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně s názvem V zorném poli představuje hravou formou témata z univerzitního prostředí, výzkumy z oblasti (nejen) udržitelné produkce potravin a přibližuje dopady vědecké práce na náš každodenní život.