
Šéfkuchař Vašák: Češi si myslí, že jídla by mělo být hodně a za levno. To je prostě špatně

Otto Vašák patří do generace šéfkuchařů, kteří se již v mladém věku rozhodli jít si za svým a vdechnout tuzemské kuchyni nový život. Jeho cesta byla stejně jako každá cesta za úspěchem plná dřiny a odříkání, přesto ale veškeré jeho úsilí přineslo plody svého ovoce. Dnes je šéfkuchařem podniku Essens a za jeho vyhlášenou kuchyní jezdí gurmeti nejen z českých luhů a hájů, ale i našich sousedních zemí. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, čím je jeho kuchyně vyhlášená a jak je na tom česká gastronomie v současné době.
Popis podcastu
Extra Host v novém kabátě. Reportéři redakce eXtra v zbrusu novém studiu zpovídají nejen hvězdy českého showbyznysu či účastníky aktuálně probíhajících reality show, ale také špičky české politické scény nebo zajímavé lidi s neobvyklým životním příběhem.