Úvod
Podcasty
Alternativní medicína
EpiVýživa Podcast / Epigenetika
#8 Nattokináza / covid19, Alzheimer, plicn...

#8 Nattokináza / covid19, Alzheimer, plicní fibróza, zákalky, borelióza / Epigenetika

8. díl Epivýživa podcast je tu!
Tématem rozhovoru je nattokináza. Už jste o ní slyšeli? Pravidelná konzumace fermentovaného sójového pokrmu natto bývá považována za jeden z důležitých faktorů přispívajících k dlouhověkosti obyvatel Japonska. Důvodem je fakt, že natto je jediná potravina obsahující nattokinázu, enzym, který prokazatelně snižuje úmrtnost na choroby srdce a cév a má i mnoho dalších příznivých účinků na lidský organismus. Pozitivní účinky na organismus má i v souvislosti s covid-19, Alzheimerovou chorobou, plicní fibrózou nebo i zákalkami či boreliózou. Tento díl je plný kvalitních informací, neváhejte si ho pustit.
Další informace hledejte na www.epivvyziva.cz nebo IG a FB @epivyziva.cz
Popis podcastu
Nový přístup k výživě
Vítejte na stránce EpiVýživa Podcast, která se snaží přinášet co nejširší spektrum informací o výživě s důrazem na epigenetické působení jednotlivých složek potravy, živin či bylin. Některé z nich byly po staletí využívány jako potraviny, koření či léčivé byliny, moderní věda ovšem přináší nové světlo na možnosti jejich využití. Další jsou substance, které byly v přírodních zdrojích rozpoznány teprve nedávno. Všechny se však vyznačují mimořádným působením na naši fyzickou a psychickou kondici i zdravotní stav.
Epigenetika aneb zdraví ve vlastních rukou!