Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #40 CHOLESTEROL vs. ČERVENÁ RÝŽE ( MONAKOLIN K ) „Pokud je hladina cholesterolu zvýšená je to určitý rizikový faktor, ale není to ta nejdůležitější věc, která aterosklerózu způsobuje. Velmi záleží na

#40 CHOLESTEROL vs. ČERVENÁ RÝŽE ( MONAKOLIN K ) „Pokud je hladina cholesterolu zvýšená je to určitý rizikový faktor, ale není to ta nejdůležitější věc, která aterosklerózu způsobuje. Velmi záleží na

Obrázek epizody #40 CHOLESTEROL vs. ČERVENÁ RÝŽE ( MONAKOLIN K ) „Pokud je hladina cholesterolu zvýšená je to určitý rizikový faktor, ale není to ta nejdůležitější věc, která aterosklerózu způsobuje. Velmi záleží na

Poslechněte si podcast

26. 2. 2024

55 min

O epizodě podcastu

Dnes vám představíme tradiční fermentovanou potravinu s epigenetickým působením, kterou konzumují hlavně Číňané, Japonci a Korejci. A protože jde o opravdu skvělou věc, tak jí věnujeme celý jeden díl. Mluvit budeme o červené rýži, která obsahuje monakolin k. Skvělá je zejména proto, že doplňky stravy, které ji obsahují, nám zdravým způsobem pomáhají pracovat se zvýšeným cholesterolem potažmo aterosklerózou. Více v tomto dílu!

Dnes vám představíme tradiční fermentovanou potravinu s epigenetickým působením, kterou konzumují hlavně Číňané, Japonci a Korejci. A protože jde o opravdu skvělou věc, tak jí věnujeme celý jeden díl. Mluvit budeme o červené rýži, která obsahuje monakolin k. Skvělá je zejména proto, že doplňky stravy, které ji obsahují, nám zdravým způsobem pomáhají pracovat se zvýšeným cholesterolem potažmo aterosklerózou. Více v tomto dílu!

Popis podcastu

Nový přístup k výživě Vítejte na stránce EpiVýživa Podcast, která se snaží přinášet co nejširší spektrum informací o výživě s důrazem na epigenetické působení jednotlivých složek potravy, živin či bylin. Některé z nich byly po staletí využívány jako potraviny, koření či léčivé byliny, moderní věda ovšem přináší nové světlo na možnosti jejich využití. Další jsou substance, které byly v přírodních zdrojích rozpoznány teprve nedávno. Všechny se však vyznačují mimořádným působením na naši fyzickou a psychickou kondici i zdravotní stav. Epigenetika aneb zdraví ve vlastních rukou!