Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #26 Vysoký krevní tlak „Tichý zabiják. Trpí jím každý čtvrtý Čech a výjimkou nejsou ani lidé kolem dvacítky.“

#26 Vysoký krevní tlak „Tichý zabiják. Trpí jím každý čtvrtý Čech a výjimkou nejsou ani lidé kolem dvacítky.“

Obrázek epizody #26 Vysoký krevní tlak „Tichý zabiják. Trpí jím každý čtvrtý Čech a výjimkou nejsou ani lidé kolem dvacítky.“

Poslechněte si podcast

17. 8. 2023

55 min

O epizodě podcastu

Podíváme se na téma vysokého krevního tlaku. Jde pravděpodobně o nejrozšířenější zdravotní problém našeho civilizačního okruhu – každý obyvatel západních zemí má více než 90% riziko, že začne v průběhu svého života řešit tento problém. Pro vaši představu v České republice celá čtvrtina to je 2,5 milionu lidí trpí vysokým krevním tlakem a to už je celkem vysoké číslo. Pojďme si tedy říct, co se s tím dá dělat, jak vysokému tlaku předcházet a jak ho trvale snížit. Více informací hledej na www.epivyziva.cz, IG @epivyziva.cz, FB @epivyziva.cz

Podíváme se na téma vysokého krevního tlaku. Jde pravděpodobně o nejrozšířenější zdravotní problém našeho civilizačního okruhu – každý obyvatel západních zemí má více než 90% riziko, že začne v průběhu svého života řešit tento problém. Pro vaši představu v České republice celá čtvrtina to je 2,5 milionu lidí trpí vysokým krevním tlakem a to už je celkem vysoké číslo. Pojďme si tedy říct, co se s tím dá dělat, jak vysokému tlaku předcházet a jak ho trvale snížit.


Více informací hledej na www.epivyziva.cz, IG @epivyziva.cz, FB @epivyziva.cz

Popis podcastu

Nový přístup k výživě Vítejte na stránce EpiVýživa Podcast, která se snaží přinášet co nejširší spektrum informací o výživě s důrazem na epigenetické působení jednotlivých složek potravy, živin či bylin. Některé z nich byly po staletí využívány jako potraviny, koření či léčivé byliny, moderní věda ovšem přináší nové světlo na možnosti jejich využití. Další jsou substance, které byly v přírodních zdrojích rozpoznány teprve nedávno. Všechny se však vyznačují mimořádným působením na naši fyzickou a psychickou kondici i zdravotní stav. Epigenetika aneb zdraví ve vlastních rukou!