Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Útrapy zavřených restaurací: „Naprostá katastrofa,“ říká expert o černé můře gastropodniků

Útrapy zavřených restaurací: „Naprostá katastrofa,“ říká expert o černé můře gastropodniků

Obrázek epizody Útrapy zavřených restaurací: „Naprostá katastrofa,“ říká expert o černé můře gastropodniků

Poslechněte si podcast

14. 10. 2020

20 min

Gastropodniky znovu zažívají scénář, který pro ně byl výzvou už na jaře - ode dneška musejí zůstat zavřené. Jídlo a pití mohou provozovny opět prodávat jen přes okénko, a to pouze do osmi večer, nebo prostřednictvím rozvážkových služeb. Pro řadu z nich je přitom i tento částečný provoz ztrátový, říká Igor Třeslín ze společnosti Storyous, která restauracím dodává pokladní systémy. Za zásadní ale považuje udržet si stálého zákazníka.

Popis podcastu

Epicentrum - Zpravodajský diskuzní pořad se zajímavými hosty o aktuálních a klíčových tématech od redakce Blesk Zpráv. Buďte s námi v centru dění!