Obrázek epizody Michal Kavalčík: Už jsem byl vším. 350× jsem hrál Hamleta! | KOŤÁK LIVE

Michal Kavalčík: Už jsem byl vším. 350× jsem hrál Hamleta! | KOŤÁK LIVE

Obrázek epizody Michal Kavalčík: Už jsem byl vším. 350× jsem hrál Hamleta! | KOŤÁK LIVE

Poslechněte si podcast

Dnes

29 min

🚗🎉 SOUTĚŽ o poukaz na pneumatiky Barum v hodnotě 10 tisíc korun 🛞 SOUTĚŽÍME POUZE NA INSTAGRAMU! ;

Chcete mít na cestách nové obutí? Máme pro vás soutěž o poukaz na sadu pneumatik Barum v hodnotě 10 tisíc korun! Stačí splnit dvě jednoduché podmínky:

1. SLEDUJTE na Instagramu @BARUM_CZSK + @KOŤÁK.CZ

2. NAPIŠTE "sexy pneumatika" 💬

🎁 Ze všech soutěžících vybereme výherce, který získá poukaz na sadu pneumatik Barum.

Držíme palce a přejeme hodně štěstí! 🍀

Michal Kavalčík už byl komikem, moderátorem, muzikálovým hercem i Rudou z Ostravy. Teď se vrací na YouTube s pořadem Fenomén a v Koťák Live prozrazuje, proč se po letech pustil do vlastních rozhovorů. 🎙️

Vzpomíná na čtyři roky v muzikálu Hamlet a zhruba 350 odehraných repríz, mluví o herecké cestě svého syna Alexe a vysvětluje, proč se ani za milion nechystá na botox nebo výplně. Nechybí ani příběh přihlášky na mistrovství světa v hraní na imaginární kytaru a Ruda z Ostravy, na kterého fanoušci nezapomněli ani po deseti letech.

Pusťte si nový Koťák Live.

Popis podcastu

Koťák Live je zábavná talkshow Jakuba Koťáka Kotka s osobnostmi z hudby, filmu, televize, internetu, sportu i veřejného života. Otevřené rozhovory, nečekané otázky a momenty, které se do běžných interview většinou nevejdou. Nové epizody vycházejí každou středu a pátek. V tomto podcastu najdeš také delší formát Koťák Cast, speciální epizody, bonusový obsah a nejlepší momenty z rozhovorů. Podpořte nás předplatným: https://creators.spotify.com/pod/profile/kotakcz/subscribe Produkce a spolupráce: produkce@kotak.cz