Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Grey256: Jsem rapper? Spadl jsem po koncertě ze schodů, ale už tolik nepiju | KOŤÁK LIVE

KOŤÁK | LIVE & CAST

Jakub \"Koťák\" Kotek

Zábava

Grey256: Jsem rapper? Spadl jsem po koncertě ze schodů, ale už tolik nepiju | KOŤÁK LIVE

Obrázek epizody Grey256: Jsem rapper? Spadl jsem po koncertě ze schodů, ale už tolik nepiju | KOŤÁK LIVE

KOŤÁK | LIVE & CAST

Poslechněte si podcast

Dnes

32 min

Grey256, zpěvák a textař z Vrchlabí se otevřel nejen o tom, o jakých holkách vlastně píše, ale i o tom, že spousta jeho bývalých si myslí, že všechny texty jsou o nich. Grey přiznal, že už tolik nepije, poté co po koncertě spadl ze schodů, a že před koncerty se teď drží zpátky.

Bavili jsme se o tom, proč se neoznačuje za rappera, i když ho k hiphopové scéně často řadí. Řeč přišla i na jeho přezdívku Grey256, o čem je text k songu LALALA a zda za úspěchem bratrů Albrechtových stojí talent nebo mafiáni:D Chcete nějakou romantiku před spaním? Doporučujeme si přečíst fikce na Wattpadu, které o něm píšou fanynky. Přiznal, že má problém občas udržet pozornost, ale věříme, že vy tento problém mít u dnešního dílu rozhodně nebudete!

Popis podcastu

Koťák řeší všechno, co vás zajímá (a i to, co jste slyšet nechtěli) 🤘 Nevšední témata, upřímné rozhovory a spousta zábavy 💛 🎤 Talkshow KOŤÁK LIVE (úterý a čtvrtek) 🎧 Podcast KOŤÁK CAST (neděle) ✨ Předpremiéry a bonusy 👉 herohero.co/kotakcz