Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Polední sirény: První akvarijní rybička po operaci nádoru a 90letý herec konečně ve vesmíru, hlásí Polední sirény

Polední sirény: První akvarijní rybička po operaci nádoru a 90letý herec konečně ve vesmíru, hlásí Polední sirény

5. 10. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psycholožka upozorňuje: Na rodiče jsou kladeny velké nároky

Blízká setkání: Psycholožka upozorňuje: Na rodiče jsou kladeny velké nároky

5. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudebník Jiří Hlaváč: Václav Havel věděl, že pravda je mravní závazek

Jak to vidí...: Hudebník Jiří Hlaváč: Václav Havel věděl, že pravda je mravní závazek

5. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Barrandovské terasy. Za Prahou a přece v Praze. A hlavně jako v Americe

Příběhy z kalendáře: Barrandovské terasy. Za Prahou a přece v Praze. A hlavně jako v Americe

4. 10. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Anestezie

Káva o čtvrté: Anestezie

4. 10. 2021

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Nekvinda, Bureš, Sodomka

O původu příjmení: Nekvinda, Bureš, Sodomka

4. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva

Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva

4. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jiří Havelka: Přišlo mi to jako hravý obraz

Blízká setkání: Jiří Havelka: Přišlo mi to jako hravý obraz

4. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: historik Karel Černý

Jak to vidí...: historik Karel Černý

4. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Vítr pozdního léta

Láska za lásku: Vítr pozdního léta

3. 10. 2021

52 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Inventura divadla Sklep. Osobnosti divadla prozradí, co dělá Sklep Sklepem

Dokuseriál: Inventura divadla Sklep. Osobnosti divadla prozradí, co dělá Sklep Sklepem

3. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Čím Jiří Suchý obohatil český jazyk a literaturu

O češtině od A do Z: Čím Jiří Suchý obohatil český jazyk a literaturu

3. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Den bez flirtu je ztracený den. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Den bez flirtu je ztracený den. Omeletky s Halinou Pawlowskou

3. 10. 2021

20 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Kdybych nehrával šachy, nebyl bych teď v zápasení tak dobrý, říká bojovník MMA David Dvořák

Zálety Aleny Zárybnické: Kdybych nehrával šachy, nebyl bych teď v zápasení tak dobrý, říká bojovník MMA David Dvořák

3. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Vltavín: Měla jsem hlavní úkol, předat tatínkovi tašku s jídlem, vzpomíná Jiřina Bohdalová na transport

Vltavín: Měla jsem hlavní úkol, předat tatínkovi tašku s jídlem, vzpomíná Jiřina Bohdalová na transport

3. 10. 2021

34 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Spojil jsem běh s češtinou, prozradil bohemista Jarmil Vepřek

Jak to vidí...: Spojil jsem běh s češtinou, prozradil bohemista Jarmil Vepřek

3. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Laďka Kozderková podle Ladislava Županiče

Úžasné životy: Úžasné životy: Laďka Kozderková podle Ladislava Županiče

3. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Nezastavila ji ani železná opona. Za svojí láskou uprchla v tanku. Osudové ženy: Libuše Hrdonková

Osudové ženy: Nezastavila ji ani železná opona. Za svojí láskou uprchla v tanku. Osudové ženy: Libuše Hrdonková

2. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Omeletky: Chybí mi Paříž i elegantní Francouzky. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Chybí mi Paříž i elegantní Francouzky. Omeletky Haliny Pawlowské

2. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o největší kroupě, podvádění chřestýšů a chemii karamelu

Meteor: Meteor o největší kroupě, podvádění chřestýšů a chemii karamelu

2. 10. 2021

53 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Jemná ženská energie, která se s vervou chopí životních příležitostí. Zrcadlo Báry Polákové

Zrcadlo: Jemná ženská energie, která se s vervou chopí životních příležitostí. Zrcadlo Báry Polákové

1. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Polední sirény: Pět každodenních návyků, které vás zbytečně vyčerpávají. Prozradí vám je Polední sirény

Polední sirény: Pět každodenních návyků, které vás zbytečně vyčerpávají. Prozradí vám je Polední sirény

1. 10. 2021

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jiří Suchý: Nasekal jsem toho hrozně moc. Je to tím, že jsem workoholik

Blízká setkání: Jiří Suchý: Nasekal jsem toho hrozně moc. Je to tím, že jsem workoholik

1. 10. 2021

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psycholog Jan Krajhanzl: Přehřívá se nejen klima, ale i společnost. Řada lidí by přivítala zpomalení

Jak to vidí...: Psycholog Jan Krajhanzl: Přehřívá se nejen klima, ale i společnost. Řada lidí by přivítala zpomalení

1. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Stěhování kostela v Mostě. Unikátní akce, nad níž se dodnes tají dech

Příběhy z kalendáře: Stěhování kostela v Mostě. Unikátní akce, nad níž se dodnes tají dech

30. 9. 2021

20 min