Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Dřevo jako zemědělská komodita

Káva o čtvrté: Dřevo jako zemědělská komodita

30. 9. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Lutonský, Hort, Nikud, Hájek

O původu příjmení: Lutonský, Hort, Nikud, Hájek

30. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kapustničky: jak je chutně připravit?

Na vidličce Romana Pauluse: Kapustničky: jak je chutně připravit?

30. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: V Chorvatsku bude hotel pro včely a u nás alkozámky v autech, hlásí Polední sirény

Polední sirény: V Chorvatsku bude hotel pro včely a u nás alkozámky v autech, hlásí Polední sirény

30. 9. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milena Steinmasslová: Snažím se říkat slova, za kterými mohu stát

Blízká setkání: Milena Steinmasslová: Snažím se říkat slova, za kterými mohu stát

30. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Cílek: Zakladatele českého státu máme dva – Václava a Boleslava. Vůdčí silou ale byla Ludmila

Jak to vidí...: Václav Cílek: Zakladatele českého státu máme dva – Václava a Boleslava. Vůdčí silou ale byla Ludmila

30. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Dopravní nehody

Káva o čtvrté: Dopravní nehody

29. 9. 2021

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Iva Hüttnerová: Těší mě, když se někomu moje obrázky líbí a je mi jedno, když nelíbí

Blízká setkání: Iva Hüttnerová: Těší mě, když se někomu moje obrázky líbí a je mi jedno, když nelíbí

29. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Bez souladu Německa a Francie se žádná velká věc v evropské politice nestane

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Bez souladu Německa a Francie se žádná velká věc v evropské politice nestane

29. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Divadlo na Vinohradech. Scéna hereckých legend

Příběhy z kalendáře: Divadlo na Vinohradech. Scéna hereckých legend

28. 9. 2021

18 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rektor Tomáš Zima: Hledat své kořeny je důležité. Pro člověka i pro národ

Jak to vidí...: Rektor Tomáš Zima: Hledat své kořeny je důležité. Pro člověka i pro národ

28. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Cihlář, Halaxa, Nekola, Nezdara

O původu příjmení: Cihlář, Halaxa, Nekola, Nezdara

27. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Šípek: Co všechno se z něj dá v kuchyni připravit?

Na vidličce Romana Pauluse: Šípek: Co všechno se z něj dá v kuchyni připravit?

27. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Polední sirény: Čínská policie honila Měsíc a Indická modelka vysoudila miliony za špatný účes, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Čínská policie honila Měsíc a Indická modelka vysoudila miliony za špatný účes, hlásí Polední sirény

27. 9. 2021

18 min

Obrázek epizody Omeletky: Knihy se mají oslavovat. Omeletky s Halinou Pawlowskou živě ze Světa knihy 2021

Omeletky: Knihy se mají oslavovat. Omeletky s Halinou Pawlowskou živě ze Světa knihy 2021

27. 9. 2021

40 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jaromír Nosek: Je fajn, když vypadáš jako enfant terrible, ale vlastně jím nejsi

Blízká setkání: Jaromír Nosek: Je fajn, když vypadáš jako enfant terrible, ale vlastně jím nejsi

27. 9. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ivan Hoffman: Angela Merkelová s námi sdílí životní zkušenost. Její kancléřství bylo pro nás výhodné

Jak to vidí...: Ivan Hoffman: Angela Merkelová s námi sdílí životní zkušenost. Její kancléřství bylo pro nás výhodné

27. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Rapsodie v modrém

Láska za lásku: Rapsodie v modrém

26. 9. 2021

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak správně používat zájmena mě a mně

O češtině od A do Z: Jak správně používat zájmena mě a mně

26. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Vystudovala zemědělku a učila se řídit traktor, dnes je známou stylistkou a kostýmní výtvarnicí

Až na dřeň: Vystudovala zemědělku a učila se řídit traktor, dnes je známou stylistkou a kostýmní výtvarnicí

26. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Cestovatel a fotograf Kroužel: Někdy je lepší situaci nefotit a raději si ji prožít

Zálety Aleny Zárybnické: Cestovatel a fotograf Kroužel: Někdy je lepší situaci nefotit a raději si ji prožít

26. 9. 2021

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zaostáváme za krásou naší krajiny, soudí Dalibor Dostál, ředitel neziskové organizace Česká krajina

Jak to vidí...: Zaostáváme za krásou naší krajiny, soudí Dalibor Dostál, ředitel neziskové organizace Česká krajina

26. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Režisér František Filip podle herce Josefa Dvořáka

Úžasné životy: Úžasné životy: Režisér František Filip podle herce Josefa Dvořáka

26. 9. 2021

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Mrzačila ji tuberkulóza páteře. Útěchu jí přinášelo vlastní psaní. Osudové ženy: Berta Mühlsteinová

Osudové ženy: Mrzačila ji tuberkulóza páteře. Útěchu jí přinášelo vlastní psaní. Osudové ženy: Berta Mühlsteinová

25. 9. 2021

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Cimrmanolog Miloň Čepelka neztrácí humor ani v 85. letech

Stříbrný vítr: Cimrmanolog Miloň Čepelka neztrácí humor ani v 85. letech

25. 9. 2021

43 min