Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a ochránkyně zvířat Marta Kubišová měla doma i oslíka. „Do bytu jsem ho vozila výtahem“

Blízká setkání: Zpěvačka a ochránkyně zvířat Marta Kubišová měla doma i oslíka. „Do bytu jsem ho vozila výtahem“

2. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Husa. O důležitosti této potraviny s historikem Martinem Francem

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Husa. O důležitosti této potraviny s historikem Martinem Francem

2. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Za to, že stojíme na prahu recese, může hlavně naše liknavost

Jak to vidí...: Richard Hindls: Za to, že stojíme na prahu recese, může hlavně naše liknavost

2. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Ashermanův syndrom. O problémech otěhotnět očima pacientky i jejího lékaře

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Ashermanův syndrom. O problémech otěhotnět očima pacientky i jejího lékaře

1. 11. 2022

36 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Golden Kids. Kamkoliv přijeli, vyprodávali jeden sál za druhým

Příběhy z kalendáře: Golden Kids. Kamkoliv přijeli, vyprodávali jeden sál za druhým

1. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Biodiverzita lesů

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Biodiverzita lesů

1. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Bruner, Bernklau

O původu příjmení: Bruner, Bernklau

1. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hydrolog Václav Hradílek: Jeho dceři diagnostikovali SMA. Matkám radí: Souhlaste se screeningem!

Blízká setkání: Hydrolog Václav Hradílek: Jeho dceři diagnostikovali SMA. Matkám radí: Souhlaste se screeningem!

1. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. Jak poznat kvalitní burčák se sommeliérem Pavlem Wintrem

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. Jak poznat kvalitní burčák se sommeliérem Pavlem Wintrem

1. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Uvažujete o chovu hadů? Krajta královská bude dobrou volbou

Hobby magazín: Uvažujete o chovu hadů? Krajta královská bude dobrou volbou

1. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: publicista Ivan Kytka

Jak to vidí...: publicista Ivan Kytka

1. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jan Werich. Dokázal vnést do české kultury nesmazatelnou stopu

Příběhy z kalendáře: Jan Werich. Dokázal vnést do české kultury nesmazatelnou stopu

31. 10. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Naše tělo a chlad

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Naše tělo a chlad

31. 10. 2022

36 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Opler, Lupoměský, Čižinský

O původu příjmení: Opler, Lupoměský, Čižinský

31. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Reportér a spisovatel Josef Klíma: Jsem pozorovatel života

Blízká setkání: Reportér a spisovatel Josef Klíma: Jsem pozorovatel života

31. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. O cechovní normě s Helenou Kavanovou z Potravinářské komory

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. O cechovní normě s Helenou Kavanovou z Potravinářské komory

31. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Babiš na Hrad? Očekávejme tvrdou a agresivní kampaň bez jakýchkoli zábran

Jak to vidí...: Petr Just: Babiš na Hrad? Očekávejme tvrdou a agresivní kampaň bez jakýchkoli zábran

31. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Ženy 50+: Sex po padesátce

Dokuseriál: Ženy 50+: Sex po padesátce

30. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Co je správně, kuchyň nebo kuchyně?

O češtině od A do Z: Co je správně, kuchyň nebo kuchyně?

30. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Kdybych tě neznal, tak bych utek, řekl manžel, když mě viděl v korzetu. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Kdybych tě neznal, tak bych utek, řekl manžel, když mě viděl v korzetu. Omeletky Haliny Pawlowské

30. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Maminka je skvělý parťák, naučila mě, abych si ze všeho brala to dobré, vypráví Yvetta Blanarovičová

Až na dřeň: Maminka je skvělý parťák, naučila mě, abych si ze všeho brala to dobré, vypráví Yvetta Blanarovičová

30. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád

Pochoutkový rok: Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád

30. 10. 2022

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Zámecký kunštátský perník je dědictvím rodiny Marie Šafářové, který si vychutnává už pátá generace

Pochoutkový rok: Zámecký kunštátský perník je dědictvím rodiny Marie Šafářové, který si vychutnává už pátá generace

30. 10. 2022

8 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V šatně jsem se bál víc než na ledě, vzpomíná na hokejové začátky ultracyklista Polman

Zálety Aleny Zárybnické: V šatně jsem se bál víc než na ledě, vzpomíná na hokejové začátky ultracyklista Polman

30. 10. 2022

22 min

Obrázek epizody Vltavín: Kdybyste si v době Petra Voka objednali pivní desítku, museli byste vypít asi 650 litrů

Vltavín: Kdybyste si v době Petra Voka objednali pivní desítku, museli byste vypít asi 650 litrů

30. 10. 2022

34 min