Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Čípová ze společnosti MÁMA JOB. S jakými předsudky se setkávají rodiče malých dětí?

Jak to vidí...: Kateřina Čípová ze společnosti MÁMA JOB. S jakými předsudky se setkávají rodiče malých dětí?

30. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ferdinand Havlík podle Pavlíny Filipovské

Úžasné životy: Ferdinand Havlík podle Pavlíny Filipovské

30. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Gusta Fučíková: Měnila osud republiky. Od demokracie k totalitním praktikám sovětského typu

Osudové ženy: Gusta Fučíková: Měnila osud republiky. Od demokracie k totalitním praktikám sovětského typu

29. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Šarm: Luštěniny jsou bohužel nedoceněnou potravinou. Jsou totiž výborným podzimním zdrojem nejen vitamínů

Šarm: Luštěniny jsou bohužel nedoceněnou potravinou. Jsou totiž výborným podzimním zdrojem nejen vitamínů

29. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pohlreich, Stančík, Mišík, Janěková ml., Stříž. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Pohlreich, Stančík, Mišík, Janěková ml., Stříž. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

29. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Omeletky: „Klíče se mi od dětství schovávaly na nejnemožnější místa.“ Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: „Klíče se mi od dětství schovávaly na nejnemožnější místa.“ Omeletky Haliny Pawlowské

29. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. S nutriční terapeutkou Václavou Kunovou o prospěšných látkách v hroznu

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. S nutriční terapeutkou Václavou Kunovou o prospěšných látkách v hroznu

29. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: S celoročními pneumatikami ušetříte na servisu, ale také dramaticky na své bezpečnosti

Hobby magazín: S celoročními pneumatikami ušetříte na servisu, ale také dramaticky na své bezpečnosti

29. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Výtvarník Jiří Anderle. Náruživý bubeník a ctitel každé životní vteřiny

Stříbrný vítr: Výtvarník Jiří Anderle. Náruživý bubeník a ctitel každé životní vteřiny

29. 10. 2022

45 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o umělém mase, tureckých dronech a smršťování Merkuru

Meteor: Meteor o umělém mase, tureckých dronech a smršťování Merkuru

29. 10. 2022

53 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Zajímavosti spojené s názvem našeho státu

O češtině od A do Z: Zajímavosti spojené s názvem našeho státu

28. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: V Rudolfinu jsem zmáčkl spoušť, ozvala se rána a dirigent se otočil, vzpomíná fotograf Kronbauer

Blízká setkání: V Rudolfinu jsem zmáčkl spoušť, ozvala se rána a dirigent se otočil, vzpomíná fotograf Kronbauer

28. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. O šlechtění révy se zahradníkem Tomášem Trejbalem

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. O šlechtění révy se zahradníkem Tomášem Trejbalem

28. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Konec války byl plný lokálních tragédií. Pod povrchem navíc doutnal další konflikt

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Konec války byl plný lokálních tragédií. Pod povrchem navíc doutnal další konflikt

28. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Do bedýnek vkládá českou kvalitu a chuť. Její výběr ocenili prezident i král

Kdo umí, ten umí: Do bedýnek vkládá českou kvalitu a chuť. Její výběr ocenili prezident i král

27. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Niccolo Paganini. Geniální interpret, kolem kterého bylo mnoho mýtů a fám

Příběhy z kalendáře: Niccolo Paganini. Geniální interpret, kolem kterého bylo mnoho mýtů a fám

27. 10. 2022

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Podzim na silnicích

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Podzim na silnicích

27. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Selucký, Bačkovský

O původu příjmení: Selucký, Bačkovský

27. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Roman Zach: Když režiséři chtějí charizmatickou postavu, volají mě. Rozčiluje mě to

Blízká setkání: Herec Roman Zach: Když režiséři chtějí charizmatickou postavu, volají mě. Rozčiluje mě to

27. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. O chuti vín se sommeliérem Pavlem Wintrem

S vůní tradice: Příběhy potravin: S vůní tradice: Příběh vína. O chuti vín se sommeliérem Pavlem Wintrem

27. 10. 2022

4 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Před dvaceti lety se v českých vodách opět objevili lososi. Úspěšný projekt návratu slaví výročí

Hobby magazín: Před dvaceti lety se v českých vodách opět objevili lososi. Úspěšný projekt návratu slaví výročí

27. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč o Liboru Peškovi: Nebyl to jenom rytíř britského impéria. Ale i rytíř života a ducha

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč o Liboru Peškovi: Nebyl to jenom rytíř britského impéria. Ale i rytíř života a ducha

27. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Kriminálka: Týraný vrah. Pražská kriminálka skládá složitý obraz smrti noční hlídačky

Kriminálka: Týraný vrah. Pražská kriminálka skládá složitý obraz smrti noční hlídačky

26. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Leksellův gama nůž. Přístroj, na který se v celonárodní sbírce složili Češi

Příběhy z kalendáře: Leksellův gama nůž. Přístroj, na který se v celonárodní sbírce složili Češi

26. 10. 2022

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zvířecí senioři

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zvířecí senioři

26. 10. 2022

35 min