Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Klímová: Musí prezident rozumět ekonomice? Je to plus. Pravomoc má ale jen k jedné věci

Jak to vidí...: Ekonomka Klímová: Musí prezident rozumět ekonomice? Je to plus. Pravomoc má ale jen k jedné věci

24. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Božena Němcová. Žena zmítaná dobovými poměry i vášní

Příběhy z kalendáře: Božena Němcová. Žena zmítaná dobovými poměry i vášní

23. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Mám to v genech!

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Mám to v genech!

23. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Klenor, Hefler, Havránek

O původu příjmení: Klenor, Hefler, Havránek

23. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

23. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog: Sociálně prostorová nerovnost? Řešením je investice do lidí nebo rozvoj periferií

Jak to vidí...: Sociolog: Sociálně prostorová nerovnost? Řešením je investice do lidí nebo rozvoj periferií

23. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Transplantace Langerhansových ostrůvků. Pomoc při onemocnění slinivky břišní

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Transplantace Langerhansových ostrůvků. Pomoc při onemocnění slinivky břišní

22. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Shoda podmětu s přísudkem

O češtině od A do Z: Shoda podmětu s přísudkem

22. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Kryštof Michal: Jsem teď víc filmař, ale s Portless letos resuscitujeme staré hity Support Lesbiens

Až na dřeň: Kryštof Michal: Jsem teď víc filmař, ale s Portless letos resuscitujeme staré hity Support Lesbiens

22. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jednoduchá rada, jak připravit karamel, aby se nespálil

Pochoutkový rok: Jednoduchá rada, jak připravit karamel, aby se nespálil

22. 1. 2023

47 sec

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nejoblíbenější české větrové bonbóny jsou hašlerky

Pochoutkový rok: Nejoblíbenější české větrové bonbóny jsou hašlerky

22. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 1. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 1. 2023

22. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Manžel mi imponuje, ale někdy je úplně příšerný, směje se herečka Martha Issová

Zálety Aleny Zárybnické: Manžel mi imponuje, ale někdy je úplně příšerný, směje se herečka Martha Issová

22. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co nejvíc chybí začínajícím pedagogům, vysvětluje Petra Mazancová, předsedkyně Učitelské platformy

Jak to vidí...: Co nejvíc chybí začínajícím pedagogům, vysvětluje Petra Mazancová, předsedkyně Učitelské platformy

22. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jiří Štaidl podle Petra Jandy

Úžasné životy: Jiří Štaidl podle Petra Jandy

22. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Suzanne Renaud: Po Mnichovu se rodilá Francouzka za svou zemi hodně styděla

Osudové ženy: Suzanne Renaud: Po Mnichovu se rodilá Francouzka za svou zemi hodně styděla

21. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nosek, Kuzmičová, Krásná, Vondráček, Jirák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Nosek, Kuzmičová, Krásná, Vondráček, Jirák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

21. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Omeletky: „Od čtyř let jsem recitovala básně Tarase Ševčenka.“ Omeletky Haliny Pawlowské o rolích

Omeletky: „Od čtyř let jsem recitovala básně Tarase Ševčenka.“ Omeletky Haliny Pawlowské o rolích

21. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Květy, barevné plody i zelené listy patří do zimní zahrady

Hobby magazín: Květy, barevné plody i zelené listy patří do zimní zahrady

21. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co ho znepokojuje na výuce hudební výchovy, prozradí Lukáš Hurník, skladatel a rozhlasový manažer

Stříbrný vítr: Co ho znepokojuje na výuce hudební výchovy, prozradí Lukáš Hurník, skladatel a rozhlasový manažer

21. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o nekonečné knize, vzniku Měsíce a ovládnutí ohně

Meteor: Meteor o nekonečné knize, vzniku Měsíce a ovládnutí ohně

21. 1. 2023

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Byli jednou dva písaři. V legendárním seriálu řádili Sovák s Horníčkem

Příběhy z kalendáře: Byli jednou dva písaři. V legendárním seriálu řádili Sovák s Horníčkem

20. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Africké fialky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Africké fialky

20. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Alžběta Králová: Novinkou prezidentské kampaně je masivní podpora neúspěšných kandidátů

Jak to vidí...: Expertka Alžběta Králová: Novinkou prezidentské kampaně je masivní podpora neúspěšných kandidátů

20. 1. 2023

24 min