Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Josef Pleskot: Pražský hrad se mi vzdálil. Po blackoutu by se teď mohlo rozsvítit

Blízká setkání: Architekt Josef Pleskot: Pražský hrad se mi vzdálil. Po blackoutu by se teď mohlo rozsvítit

3. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Korunovační klenoty symbolizují zastavení. Je to rituál, lidé to silně prožívají

Jak to vidí...: Václav Malý: Korunovační klenoty symbolizují zastavení. Je to rituál, lidé to silně prožívají

3. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak se vypořádat s životními překážkami. Mistrovský kurz Radka Bangy

Mistrovský kurz: Jak se vypořádat s životními překážkami. Mistrovský kurz Radka Bangy

2. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Detektor lži. Dá se zneužít či obelstít?

Příběhy z kalendáře: Detektor lži. Dá se zneužít či obelstít?

2. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nedostatek léků

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nedostatek léků

2. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Míša Tomešová: Jsem atomová herečka. Bořím kulisy i kolegy

Blízká setkání: Herečka Míša Tomešová: Jsem atomová herečka. Bořím kulisy i kolegy

2. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V místech výskytu divočáků mějte psa na vodítku, hrozí mu smrtelná nákaza

Hobby magazín: V místech výskytu divočáků mějte psa na vodítku, hrozí mu smrtelná nákaza

2. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Všichni pracujeme, ale ekonomika neroste! Jak vymazat vrásku na čele ekonomů?

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Všichni pracujeme, ale ekonomika neroste! Jak vymazat vrásku na čele ekonomů?

2. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Vodní nádrž Švihov. Voda teče do Prahy tunelem dlouhým 51 kilometrů

Příběhy z kalendáře: Vodní nádrž Švihov. Voda teče do Prahy tunelem dlouhým 51 kilometrů

1. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Suchej únor

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Suchej únor

1. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Daniela Písařovicová o svém soukromí: S Ondřejem nejraději ležíme na gauči

Blízká setkání: Moderátorka Daniela Písařovicová o svém soukromí: S Ondřejem nejraději ležíme na gauči

1. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Doteď to byly jen útoky, mstivost a narcismus. Vrátí se s Petrem Pavlem kulturnost?

Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Doteď to byly jen útoky, mstivost a narcismus. Vrátí se s Petrem Pavlem kulturnost?

1. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Nežer! Budeš jako vepř. Bolavé vzpomínky v člověku pulzují pořád. Zrcadlo Ridiny Ahmedové

Zrcadlo: Nežer! Budeš jako vepř. Bolavé vzpomínky v člověku pulzují pořád. Zrcadlo Ridiny Ahmedové

31. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme se bát o práci?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme se bát o práci?

31. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hanibal, Flašar

O původu příjmení: Hanibal, Flašar

31. 1. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

31. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: S péčí o pokojové rostliny pomůžou spreje zajišťující lesk rostlin, lepové šipky i hnojivé tyčinky

Hobby magazín: S péčí o pokojové rostliny pomůžou spreje zajišťující lesk rostlin, lepové šipky i hnojivé tyčinky

31. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cyril Höschl: Volba prezidenta? Jsme jako po velkém fotbalovém zápase. Ostré emoce vystřídá rozum

Jak to vidí...: Cyril Höschl: Volba prezidenta? Jsme jako po velkém fotbalovém zápase. Ostré emoce vystřídá rozum

31. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mahátma Gándhí: "Nejsem vizionář. Jsem praktický idealista."

Příběhy z kalendáře: Mahátma Gándhí: "Nejsem vizionář. Jsem praktický idealista."

30. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Slzy

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Slzy

30. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Herudek, Jandouš

O původu příjmení: Herudek, Jandouš

30. 1. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: V divadle hraji maminku svého muže, směje se herečka Simona Vrbická

Blízká setkání: V divadle hraji maminku svého muže, směje se herečka Simona Vrbická

30. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Česko má nového prezidenta. Co se změní? Kopeček, Tabery a Hejlová ve speciálu Jak to vidí...

Jak to vidí...: Česko má nového prezidenta. Co se změní? Kopeček, Tabery a Hejlová ve speciálu Jak to vidí...

30. 1. 2023

55 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Zlomenina lopatky. Unikátní operační zákrok vrátil do života hudebního producenta Karla Vágnera

Moci bez nemoci: Zlomenina lopatky. Unikátní operační zákrok vrátil do života hudebního producenta Karla Vágnera

29. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Kontaminace češtiny

O češtině od A do Z: Kontaminace češtiny

29. 1. 2023

4 min