Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Omeletky: Otec mě trénoval být sama doma. Dostala jsem hysterický záchvat. Omeletky Haliny Pawlowské o samotě

Omeletky: Otec mě trénoval být sama doma. Dostala jsem hysterický záchvat. Omeletky Haliny Pawlowské o samotě

29. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Dodnes mám v hlavě únikové plány, říká o dětství s násilnickým otcem spisovatelka Kateřina Tučková

Až na dřeň: Dodnes mám v hlavě únikové plány, říká o dětství s násilnickým otcem spisovatelka Kateřina Tučková

29. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Vítězný recept posluchačů: Vláčné a ořechy plněné Miletínské modlitbičky z perníkového těsta

Pochoutkový rok: Vítězný recept posluchačů: Vláčné a ořechy plněné Miletínské modlitbičky z perníkového těsta

29. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Recept na krém do kremrolí, který vydrží vláčný i několik dní

Pochoutkový rok: Recept na krém do kremrolí, který vydrží vláčný i několik dní

29. 1. 2023

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Citron je skvělý podpůrný lék. Při horečce na něj ale zapomeňte

Pochoutkový rok: Citron je skvělý podpůrný lék. Při horečce na něj ale zapomeňte

29. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 1. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 1. 2023

29. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Být řezbářem může být i o život. Oldřichu Unarovi skončilo dláto v hrudníku

Hobby magazín: Být řezbářem může být i o život. Oldřichu Unarovi skončilo dláto v hrudníku

29. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Osmdesátileté plíce někdy fungují lépe, než ty od dvacetiletého dárce, říká profesor Lischke

Zálety Aleny Zárybnické: Osmdesátileté plíce někdy fungují lépe, než ty od dvacetiletého dárce, říká profesor Lischke

29. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vysázeli jsme už 22 tisíc stromů, prozradila Martina Pavelková, zakladatelka spolku Sázíme stromy

Jak to vidí...: Vysázeli jsme už 22 tisíc stromů, prozradila Martina Pavelková, zakladatelka spolku Sázíme stromy

29. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Olga Havlová podle Pavla Kosatíka

Úžasné životy: Olga Havlová podle Pavla Kosatíka

29. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Olga Havlová: S prezidentskou kandidaturou Václava Havla nesouhlasila

Osudové ženy: Olga Havlová: S prezidentskou kandidaturou Václava Havla nesouhlasila

28. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Šarm: Z kuchyně našich babiček! 7 důvodů proč do jídelníčku zařadit jáhly a recept na skvělý jahelník

Šarm: Z kuchyně našich babiček! 7 důvodů proč do jídelníčku zařadit jáhly a recept na skvělý jahelník

28. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Machálková, Jašków, Zapoměl, Pecháček, Dvorská. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Machálková, Jašków, Zapoměl, Pecháček, Dvorská. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

28. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Manželka mi nadává, že bych se měl trochu zlidštit, říká generál Petr Pavel

Blízká setkání: Manželka mi nadává, že bych se měl trochu zlidštit, říká generál Petr Pavel

28. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Omeletky: „Museli jsme v tělocvičném úboru běhat centrem Prahy.“ Omeletky Haliny Pawlowské o běhu

Omeletky: „Museli jsme v tělocvičném úboru běhat centrem Prahy.“ Omeletky Haliny Pawlowské o běhu

28. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vypěstujte si antivirotikum právenku. Bylina regeneruje i játra

Hobby magazín: Vypěstujte si antivirotikum právenku. Bylina regeneruje i játra

28. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Nevidomá aktivizační pracovnice Kateřina Orságová Urbanová vyzkoušela i bungee jumping

Stříbrný vítr: Nevidomá aktivizační pracovnice Kateřina Orságová Urbanová vyzkoušela i bungee jumping

28. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o flekatých hvězdách, vyhynutí amonitů a průsvitné žábě

Meteor: Meteor o flekatých hvězdách, vyhynutí amonitů a průsvitné žábě

28. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Semínka, zázrak přírody

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Semínka, zázrak přírody

27. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Michal Hrůza: I vojna může za to, že zpívám

Blízká setkání: Zpěvák Michal Hrůza: I vojna může za to, že zpívám

27. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Jízdenky zdarma jsou symbolem partnerství Francie a Německa. Vztahy jsou vlažné

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Jízdenky zdarma jsou symbolem partnerství Francie a Německa. Vztahy jsou vlažné

27. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Naučte se vnímat a hodnotit filmy jako profesionál. Mistrovský kurz Kamila Fily

Mistrovský kurz: Naučte se vnímat a hodnotit filmy jako profesionál. Mistrovský kurz Kamila Fily

26. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Draní peří je lepší než televize. Nesmíte ale větrat, smát se ani kýchat

Kdo umí, ten umí: Draní peří je lepší než televize. Nesmíte ale větrat, smát se ani kýchat

26. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Daň z nemovitých věcí

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Daň z nemovitých věcí

26. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hodes, Hněvsa, Houf

O původu příjmení: Hodes, Hněvsa, Houf

26. 1. 2023

2 min