Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Voříšek: S partnerem milujeme operu. Kamkoli jedeme, zajímá nás, jestli hrají Pucciniho

Blízká setkání: Karel Voříšek: S partnerem milujeme operu. Kamkoli jedeme, zajímá nás, jestli hrají Pucciniho

10. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Laně: V Turecku se zvedá nálada proti režimu. Firmy stavěly, kde neměly, normy neplatily

Jak to vidí...: Tomáš Laně: V Turecku se zvedá nálada proti režimu. Firmy stavěly, kde neměly, normy neplatily

10. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak efektivně plánovat svůj čas. Mistrovský kurz Daniela Gamrota

Mistrovský kurz: Jak efektivně plánovat svůj čas. Mistrovský kurz Daniela Gamrota

9. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Korporát vyměnila za pole. S levandulí v ruce je prý šťastnější

Kdo umí, ten umí: Korporát vyměnila za pole. S levandulí v ruce je prý šťastnější

9. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Davis Cup. Připravte se, podáváme

Příběhy z kalendáře: Davis Cup. Připravte se, podáváme

9. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Obyčejná" kořenová zelenina

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Obyčejná" kořenová zelenina

9. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hodovník, Gros

O původu příjmení: Hodovník, Gros

9. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nic není dokonalé. Každý rozhovor je součtem menších či větších chyb

Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nic není dokonalé. Každý rozhovor je součtem menších či větších chyb

9. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Do půjčoven nářadí nechodí jen kutilové, ale i firmy pro stroje například pro brigádníky

Hobby magazín: Do půjčoven nářadí nechodí jen kutilové, ale i firmy pro stroje například pro brigádníky

9. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hradní architekt? Pražský hrad si to zaslouží. Je to navýsost významný prostor

Jak to vidí...: David Mareček: Hradní architekt? Pražský hrad si to zaslouží. Je to navýsost významný prostor

9. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Gustav Frištenský. Mladý český silák se stal nečekaně mistrem Evropy v řecko-římském zápase

Příběhy z kalendáře: Gustav Frištenský. Mladý český silák se stal nečekaně mistrem Evropy v řecko-římském zápase

8. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kebl, Hoferik, Jeschke/Geschke

O původu příjmení: Kebl, Hoferik, Jeschke/Geschke

8. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

8. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Amerika jako země pokroku a odolnosti? Já bych zatím příliš neslavil...

Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Amerika jako země pokroku a odolnosti? Já bych zatím příliš neslavil...

8. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Každá překážka a nespravedlnost mne ponouká k hledání řešení. Zrcadlo právničky Šárky Homfray

Zrcadlo: Každá překážka a nespravedlnost mne ponouká k hledání řešení. Zrcadlo právničky Šárky Homfray

7. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: František Škroup. Autor státní hymny složil také první českou operu

Příběhy z kalendáře: František Škroup. Autor státní hymny složil také první českou operu

7. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vlci v Česku

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vlci v Česku

7. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Janas, Hybler

O původu příjmení: Janas, Hybler

7. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurolog Jakub Hort: Paměť v současnosti dostává na frak

Blízká setkání: Neurolog Jakub Hort: Paměť v současnosti dostává na frak

7. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Co dělají včelaři v únoru? Dokrmují včely a vyhánějí myši z úlu

Hobby magazín: Co dělají včelaři v únoru? Dokrmují včely a vyhánějí myši z úlu

7. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Drbohlav: Zůstat, nebo jít domů? Stabilizačním faktorem je pro Ukrajince perspektiva jejich dětí

Jak to vidí...: Drbohlav: Zůstat, nebo jít domů? Stabilizačním faktorem je pro Ukrajince perspektiva jejich dětí

7. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Naďa Urbánková: Život mi předpověděla jasnovidka. Vše se splnilo

Blízká setkání: Naďa Urbánková: Život mi předpověděla jasnovidka. Vše se splnilo

6. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Bodie, Doyle a major Cowley. Svatá trojice CI5!

Příběhy z kalendáře: Bodie, Doyle a major Cowley. Svatá trojice CI5!

6. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nemocniční strava

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nemocniční strava

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hásek, Hylmar, Hejčl

O původu příjmení: Hásek, Hylmar, Hejčl

6. 2. 2023

2 min