Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: První kroky Petra Pavla? Bez politické zkušenosti, přesto jako ryba ve vodě

Jak to vidí...: Politolog Just: První kroky Petra Pavla? Bez politické zkušenosti, přesto jako ryba ve vodě

6. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Masky

Láska za lásku: Masky

5. 2. 2023

52 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Ireverzibilní elektroporace. Revoluce v léčbě srdeční arytmie

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Ireverzibilní elektroporace. Revoluce v léčbě srdeční arytmie

5. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Je správně bizarní nebo bizardní?

O češtině od A do Z: Je správně bizarní nebo bizardní?

5. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Omeletky: „Jsem vášnivá ochutnávačka všeho dobrého.“ Omeletky Haliny Pawlowské o vášni

Omeletky: „Jsem vášnivá ochutnávačka všeho dobrého.“ Omeletky Haliny Pawlowské o vášni

5. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tátu jsem skutečně poznala až z pozůstalosti a bylo to hodně bolavé, přiznává Kateřina Macháčková

Až na dřeň: Tátu jsem skutečně poznala až z pozůstalosti a bylo to hodně bolavé, přiznává Kateřina Macháčková

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jedinečný masový mozeček podle strýčka Hromka od Jarmily Uhrovičové z Mikulčic

Pochoutkový rok: Jedinečný masový mozeček podle strýčka Hromka od Jarmily Uhrovičové z Mikulčic

5. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kynuté těsto, které se vám povede, chce správnou péči, říká Josef Maršálek

Pochoutkový rok: Kynuté těsto, které se vám povede, chce správnou péči, říká Josef Maršálek

5. 2. 2023

54 sec

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ostré a přímé chutě. To jsou specifika zabíjačky ve Slezsku

Pochoutkový rok: Ostré a přímé chutě. To jsou specifika zabíjačky ve Slezsku

5. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 2. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 2. 2023

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Lyžař Jiří Beran: Na Jizerskou padesátku jsem se vždycky rád vracel

Zálety Aleny Zárybnické: Lyžař Jiří Beran: Na Jizerskou padesátku jsem se vždycky rád vracel

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vltavín: Dálnicí do pravěku se vydali archeologové. Průzkum u Čimelic a Mirotic přinesl několik překvapení

Vltavín: Dálnicí do pravěku se vydali archeologové. Průzkum u Čimelic a Mirotic přinesl několik překvapení

5. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Měli bychom si připomínat i temné momenty dějin? Odpovídá Vojtěch Krusberský z organizace Spirála

Jak to vidí...: Měli bychom si připomínat i temné momenty dějin? Odpovídá Vojtěch Krusberský z organizace Spirála

5. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Bohumil Hrabal podle Iva Krobota

Úžasné životy: Bohumil Hrabal podle Iva Krobota

5. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Milující manželka, nebo travička Karla IV.? Osudové ženy: Anna Falcká

Osudové ženy: Milující manželka, nebo travička Karla IV.? Osudové ženy: Anna Falcká

4. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vejvodová, Hrůza, Vrbická, Margita, Písařovicová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Vejvodová, Hrůza, Vrbická, Margita, Písařovicová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

4. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Normální chlap žárovku nepotřebuje. Tmy se nebojí.“ Omeletky Haliny Pawlowské o rozdílech

Omeletky: „Normální chlap žárovku nepotřebuje. Tmy se nebojí.“ Omeletky Haliny Pawlowské o rozdílech

4. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Reklamovat a vracet zboží je od nového roku jednodušší. Podívejte se, k jakým došlo změnám

Hobby magazín: Reklamovat a vracet zboží je od nového roku jednodušší. Podívejte se, k jakým došlo změnám

4. 2. 2023

6 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Příběhy staveb i architektů poutavě vypráví historik architektury Zdeněk Lukeš

Stříbrný vítr: Příběhy staveb i architektů poutavě vypráví historik architektury Zdeněk Lukeš

4. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o nejbělejší bílé, kojících mravencích a lidských feromonech

Meteor: Meteor o nejbělejší bílé, kojících mravencích a lidských feromonech

4. 2. 2023

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Milan Lasica. Byl mu vlastní inteligentní humor a jemná hra se slovy

Příběhy z kalendáře: Milan Lasica. Byl mu vlastní inteligentní humor a jemná hra se slovy

3. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Oranžerie

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Oranžerie

3. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Josef Pleskot: Pražský hrad se mi vzdálil. Po blackoutu by se teď mohlo rozsvítit

Blízká setkání: Architekt Josef Pleskot: Pražský hrad se mi vzdálil. Po blackoutu by se teď mohlo rozsvítit

3. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Korunovační klenoty symbolizují zastavení. Je to rituál, lidé to silně prožívají

Jak to vidí...: Václav Malý: Korunovační klenoty symbolizují zastavení. Je to rituál, lidé to silně prožívají

3. 2. 2023

25 min