Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Rathaus, Mathaus a Gróman, Siblík

O původu příjmení: Rathaus, Mathaus a Gróman, Siblík

5. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Každý den čtyři hodiny v maskérně, vzpomíná na film Úsvit Ladislav Hampl

Blízká setkání: Každý den čtyři hodiny v maskérně, vzpomíná na film Úsvit Ladislav Hampl

5. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinářka Šafaříková: Důvodů k nervozitě je v Eurozóně spousta. „Jsme váš spojenec,“ vzkázal Pavel

Jak to vidí...: Novinářka Šafaříková: Důvodů k nervozitě je v Eurozóně spousta. „Jsme váš spojenec,“ vzkázal Pavel

5. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pokud chcete mít doma kočičku, vyberte si svého mazlíčka třeba na výstavě koček

Hobby magazín: Pokud chcete mít doma kočičku, vyberte si svého mazlíčka třeba na výstavě koček

5. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Buster Keaton. Král němé grotesky s kamennou tváří

Příběhy z kalendáře: Buster Keaton. Král němé grotesky s kamennou tváří

4. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Motivace zaměstnanců v době vysoké inflace

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Motivace zaměstnanců v době vysoké inflace

4. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kavín, Kazda, Budař, Koptiš

O původu příjmení: Kavín, Kazda, Budař, Koptiš

4. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cleanfluencerka Kateřina Brožová: Jsem vyléčená bordelářka

Blízká setkání: Cleanfluencerka Kateřina Brožová: Jsem vyléčená bordelářka

4. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Mnichov nebyla zlomená páteř. Tisíce hrdinů ji narovnaly. Trauma ale zůstalo

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Mnichov nebyla zlomená páteř. Tisíce hrdinů ji narovnaly. Trauma ale zůstalo

4. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Přirovnání

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Přirovnání

3. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Bican, Samec, Ouvar, Chaba, Kuchta

O původu příjmení: Bican, Samec, Ouvar, Chaba, Kuchta

3. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Miniaturní německý špic, to je roztomilý pomeranian. Překvapí kondicí, není to jen gaučová ozdoba

Hobby magazín: Miniaturní německý špic, to je roztomilý pomeranian. Překvapí kondicí, není to jen gaučová ozdoba

3. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Nina Špitálníková: Příběh Severky byl tak silný, že jsem ho chtěla zpracovat

Blízká setkání: Spisovatelka Nina Špitálníková: Příběh Severky byl tak silný, že jsem ho chtěla zpracovat

3. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Problém Slovenska je nerovnováha v životní úrovni

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Problém Slovenska je nerovnováha v životní úrovni

3. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kontrola kožních znamének po létě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kontrola kožních znamének po létě

2. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Řáda, Přáda

O původu příjmení: Řáda, Přáda

2. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kriminalistka Jiřina Hofmanová: Kriminalistická práce mi přerovnala životní priority

Blízká setkání: Kriminalistka Jiřina Hofmanová: Kriminalistická práce mi přerovnala životní priority

2. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Vítězství Fica? Chaos, nestabilita a vnitrokoaliční hádky pro něj byly darem z nebes

Jak to vidí...: Politolog Just: Vítězství Fica? Chaos, nestabilita a vnitrokoaliční hádky pro něj byly darem z nebes

2. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Mlátičky

Láska za lásku: Mlátičky

1. 10. 2023

52 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Polycystické ledviny. Nový lék může pacienty vrátit do plnohodnotného života

Moci bez nemoci: Polycystické ledviny. Nový lék může pacienty vrátit do plnohodnotného života

1. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Nadužívání slova „epický“

O češtině od A do Z: Nadužívání slova „epický“

1. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Omeletky: „Rozloučila jsem se s myšlenkou, že dcera bude spisovatelkou.“ Omeletky Haliny Pawlowské o loučení

Omeletky: „Rozloučila jsem se s myšlenkou, že dcera bude spisovatelkou.“ Omeletky Haliny Pawlowské o loučení

1. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Film Úsvit je primárně detektivka, téma hermafroditismu zpracovává citlivým způsobem, věří režisér

Až na dřeň: Film Úsvit je primárně detektivka, téma hermafroditismu zpracovává citlivým způsobem, věří režisér

1. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jak velké sousto si můžeme ukrojit? Takové, abyste mohli hovořit, radí Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Jak velké sousto si můžeme ukrojit? Takové, abyste mohli hovořit, radí Ladislav Špaček

1. 10. 2023

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Z podzimních hub se dá uvařit ledacos, dokonce i víno

Pochoutkový rok: Z podzimních hub se dá uvařit ledacos, dokonce i víno

1. 10. 2023

3 min