Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 1. 10. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 1. 10. 2023

1. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč považuje jednorázovou pomoc za toxickou? Odpoví László Sümegh, ředitel organizace Děti ulice

Jak to vidí...: Proč považuje jednorázovou pomoc za toxickou? Odpoví László Sümegh, ředitel organizace Děti ulice

1. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pařížský květák od Miroslavy Jäschkeové

Pochoutkový rok: Pařížský květák od Miroslavy Jäschkeové

1. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody Úžasné životy: David Stypka podle Miraie Navrátila

Úžasné životy: David Stypka podle Miraie Navrátila

1. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

Zálety Aleny Zárybnické: Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

1. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Anna Sedláčková: Prvorepublikový erotický symbol. Postavila se i nacistům

Osudové ženy: Anna Sedláčková: Prvorepublikový erotický symbol. Postavila se i nacistům

30. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Omeletky: „Ani hluboké znalosti při pěstování květin nepomohou.“ Omeletky Haliny Pawlowské o hlubinách

Omeletky: „Ani hluboké znalosti při pěstování květin nepomohou.“ Omeletky Haliny Pawlowské o hlubinách

30. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Marie Tomsová. Přála si, aby ji měli lidé rádi. Zadařilo se, stala se oblíbenou hlasatelkou

Stříbrný vítr: Marie Tomsová. Přála si, aby ji měli lidé rádi. Zadařilo se, stala se oblíbenou hlasatelkou

30. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o ropě na Marsu, potravě z virů a nejstarším organismu

Meteor: Meteor o ropě na Marsu, potravě z virů a nejstarším organismu

30. 9. 2023

55 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bazény před zimou odpusťte, použijte roztok, lahve nebo plováky

Hobby magazín: Bazény před zimou odpusťte, použijte roztok, lahve nebo plováky

30. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní okrasná zahrada

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní okrasná zahrada

29. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Od žáby ke žralokovi. Hydrobiolog Martin Čech řeší přemnožené sumce v Itálii a Portugalsku

Blízká setkání: Od žáby ke žralokovi. Hydrobiolog Martin Čech řeší přemnožené sumce v Itálii a Portugalsku

29. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: Dění ve střední Evropě je varování. Už jednou jsme byli jediná demokracie v regionu

Jak to vidí...: Politoložka: Dění ve střední Evropě je varování. Už jednou jsme byli jediná demokracie v regionu

29. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Do Svitav se vrátil ředitel tamního muzea za svými kořeny

Kdo umí, ten umí: Do Svitav se vrátil ředitel tamního muzea za svými kořeny

28. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: „V příštím týdnu budeme skloňovat bouřky a déšť“ Víte, co to znamená?

O češtině od A do Z: „V příštím týdnu budeme skloňovat bouřky a déšť“ Víte, co to znamená?

28. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chodíme spát se slepicemi, říkají chovatelé Jana a Jan Hruškovi z České Skalice. Mají jich sto

Hobby magazín: Chodíme spát se slepicemi, říkají chovatelé Jana a Jan Hruškovi z České Skalice. Mají jich sto

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cvičení pro zdravé nohy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cvičení pro zdravé nohy

27. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Koklar, Pour, Reitinger, Rokos

O původu příjmení: Koklar, Pour, Reitinger, Rokos

27. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Ha Thanh Špetlíková: Nejsem herečka, říkám, že se herectvím jen živím

Blízká setkání: Herečka Ha Thanh Špetlíková: Nejsem herečka, říkám, že se herectvím jen živím

27. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Na svatého Václava už se napojit nedokážeme. Blíž máme k Masarykovi

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Na svatého Václava už se napojit nedokážeme. Blíž máme k Masarykovi

27. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Manžel mě ke konverzi nikdy nenutil. Děti vedeme k židovství i islámu. Zrcadlo Evy Yildizové

Zrcadlo: Manžel mě ke konverzi nikdy nenutil. Děti vedeme k židovství i islámu. Zrcadlo Evy Yildizové

26. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak nepřijít o peníze

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak nepřijít o peníze

26. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Smorádek, Knížek, Šverma, Kybal

O původu příjmení: Smorádek, Knížek, Šverma, Kybal

26. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka  Dáša Zázvůrková: Liborův odchod nemám zpracovaný. Ale práce mi strašně pomáhá

Blízká setkání: Zpěvačka Dáša Zázvůrková: Liborův odchod nemám zpracovaný. Ale práce mi strašně pomáhá

26. 9. 2023

28 min