
Trendy ve zpracování kávy: Anaerobní fermantace a karbonická macerace

Poslechněte si podcast
14. 7. 2019
10 min
O epizodě podcastu
Vedle tradičních metod zpracování kávy, jakými jsou promytá, suchá a honey metoda, se začínají čím dál častěji objevovat experimentální způsoby zpracování. Těmi populárními v současné době jsou anaerobní fermentace a karbonická macerace. V tomto díle jsme se snažili tyto metody trochu srozumitelně představit. Ochutnat už budete muset sami. Sledujte naše stránky a sociální sítě. Jedeme #letnipecky
Vedle tradičních metod zpracování kávy, jakými jsou promytá, suchá a honey metoda, se začínají čím dál častěji objevovat experimentální způsoby zpracování. Těmi populárními v současné době jsou anaerobní fermentace a karbonická macerace. V tomto díle jsme se snažili tyto metody trochu srozumitelně představit. Ochutnat už budete muset sami. Sledujte naše stránky a sociální sítě. Jedeme #letnipecky
Popis podcastu
Pražíme podcast o výběrové kávě a lidech okolo ní.