Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #011 Jaroslav Janíček a Ondřej Martinek - Affiliate a e-mail marketing

#011 Jaroslav Janíček a Ondřej Martinek - Affiliate a e-mail marketing

Obrázek epizody #011 Jaroslav Janíček a Ondřej Martinek - Affiliate a e-mail marketing

Poslechněte si podcast

14. 6. 2021

1 hod 5 min

Na co se v podcastu můžete těšit? V rozhovoru padly mimo jiné i tyto otázky:
  • Co přesně znamená affiliate program a pro koho je vhodný ?
  • Komu se provizní program vyplatí a kdy se mu naopak spíše vyhnout?
  • Jakou roli hraje v affiliate e-mail ?
  • Co lze díky správně nastavenému e-mailingu v affiliate zautomatizovat ?
  • Mám e-shop a affiliate program mě láká, kde mám začít ?

Kdo je Jarda a Ondra?

Oba kluci jsou majitelé Affilboxu , prostředí, ve kterém se na jedné straně potkávají inzerenti (například e-shopy) a na straně druhé affiliate partneři (recenzní weby, cashback portály, influenceři, atp…).
Affilbox je jednoduchý nástroj, který vám pomůže vytvořit síť partnerů. Díky nim pak budete propagovat a prodávat váš produkt.

Popis podcastu

Posuňte své podnikání či e-shop na novou úroveň! Podcast o digitálním marketingu s odborníky na slovo vzatými, známými i méně známými, kteří ale mají rozhodně co předat. Tento podcast je vaším průvodcem digitálním světem, kde objevíte nové perspektivy, naberete inspiraci i vědomosti a zaznamenáte všechny trendy i novinky z oboru. Rozhovory s vtipem sobě vlastním provází Vendula Pokorná, redaktorka České televize, a Ondřej Ratajský, lídr marketingu firmy SmartEmailing, která stojí za organizací Czech On-line Expo, největšího českého e-commerce veletrhu.