
Může fungovat kuchyně o dvou šéfkuchařích? V pražské restauraci to zkusili

Článek Michaely Hofmanové, Radka Vebra. Důraz na lokální dodavatele, nakládání, fermentování nebo sběr bylin a dalších divokých ingrediencí z českých polí, lesů a luk. Na takových pilířích vystavěli pražskou restauraci Alma dva šéfkuchaři – Petr Židek a Michal Daněk.
Jeden z Ostravy, druhý z Brna. Oba vousatí, oba tátové dvou dětí a jednoho společného gastro projektu. Podnik schovaný v uličkách u Národní třídy působí na první pohled uhlazeně, jídlem i atmosférou při plném provozu ale přináší svěží drzost.
Celý článek čtěte zde .
- Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy .
- Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.
- Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram .
- Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.