Podcast Challenge accepted: 2025

Karel Chába - Partnerské vztahy
🎧Celou verzi na Spotify najdete zde: https://creators.spotify.com/pod/profile/karel98/subscribe Podcast o partnerských vztazích. Jsem poradce pro partnerské vztahy a v epizodách rozebírám skutečné příběhy – chyby, otázky i hledání řešení. Pokud se ptáte, proč se vám…
47 epizod
2 odběratelé

Aha moments
Znáte ten pocit, kdy během jednoho „aha!" najednou pochopíte spoustu věcí a všechno do sebe zapadne jako skládanka z puzzle? Přesně k takovým momentům může vést koučink nebo terapie – a třeba vás k nim inspiruje i náš podcast. Podcastem provází osobní & lifestyle koučk…
25 epizod
2 odběratelé

Detoxikuj život
Přicházím k vám s podcastem, který jsem tvořila celým srdcem. Detoxikuj život není jen obyčejný podcast – je to most mezi životem, který nyní žijete, a tím, po kterém vaše duše skutečně touží. V každé epizodě sdílím své nejhlubší vhledy o vědomém tvoření reality, která …
20 epizod
1 odběratel

Podcast Jirky Urbana
Ahoj, vítej v Podcastu Jirky Urbana – místě, kde si na rovinu povídáme o podnikání, fuck-upech, úspěších a o všem mezi tím. Pokud začínáš s podnikáním nebo hledáš inspiraci, jak se posunout dál, jsi tu správně! V každé epizodě si zvu zajímavé hosty – podnikatele, profík…
26 epizod
0 odběratelů

MLÍKO V HLAVĚ
Podcast o farebnosti materstva a hľadaní rovnováhy. Rozhovory s českými a slovenskými rodičmi zo sveta podnikania, showbusinessu, internetu a médií. Vo všetkých podcastových aplikáciách i na mlikovhlave.cz. Moje osobné príbehy nájdeš na instagrame mliko_v_hlave. Zastihn…
70 epizod
6 odběratelů

Řada je na tobě
Podcast Řada je na tobě se zaměřuje na posílení tvojí schopnosti přijmout osobní růst a transformující sílu manifestace. V tomto podcastu se s tebou podělím o svou vlastní cestu k mému nejlepšímu já na které se stále nacházím a provedu tě praktickými nástroji, inspirují…
56 epizod
2 odběratelé

O rozvoji
Podcast „O ROZVOJI“ Vám přináší zajímavé a inspirativní rozhovory s úspěšnými osobnostmi z oboru firemního vzdělávání a osobního rozvoje. Pravidelně si majitel společnosti Centrum zkušenostního učení s.r.o. Pavel Janoušek zve zkušené lektory, kouče, ale také HR a L&D ma…
46 epizod
125 odběratelů

Do hloubi duše
Před téměř 7 lety jsem uslyšela větu, která mi změnila život. "Předávej druhým ženám to, co ses sama naučila." Na začátku jsem ji nechápala, pak jsem na ni sbírala odvahu a teď provázím tisíce žen. Podcast je jedním z dalších způsobů, jak s vámi mohu sdílet své prožitky…
50 epizod
10 odběratelů

KAiRAkAčeR
Podcast Kairy Hrachovcové a Martina Kačera o cestách k sobě (Kaira a Kačer). Jak se v tomhle světě nezbláznit a být ready? Kaira a Martin Kačer hledají s hosty z různých spirituálních cest, ale i mezi sebou, odpovědi na otázku, jak pracovat se svým vnitřním prostorem. P…
3 epizod
5 odběratelů

Lukáš Lichtenberk Podcast
Podcast o kariéře, byznysu a motivaci s Lukášem Lichtenberkem.
11 epizod
0 odběratelů

Jarušky Podcast
Jsem Jaruška, autorka a zakladatelka projektu Primapostava, který pomáhá ženám transformovat svůj životní styl a dosahovat trvalých výsledků bez extrémních diet a hladovění. Jsem výživová poradkyně, která věří v sílu přirozené výživy, a to, že skutečná změna začíná uvni…
38 epizod
1 odběratel

Ranní rutina
Ranní rutina může zlepšit celý den a její každodenní opakování i celý život. V podcastu si povídáme s lékaři, pacienty a dalšími osobnostmi o tom, jak najít klíč k vitalitě a celoživotnímu zdraví. Hledáme propojení zdraví střev s různými funkcemi organismu, ať už s trá…
46 epizod
14 odběratelů

HACKNI BYZNYS
Jan Měšťánek Podnikáte, s podnikáním začínáte nebo jste již zkušený byznys matador? Vedete sami sebe, malou firmu, velkou firmu, menší tým kolegů a nebo rozsáhlou strukturu? Hledáte balanc mezi úspěšným podnikáním, výkonem, osobním životem, zdravím, duchovním životem, …
86 epizod
3 odběratelé

Klub NESMRTELNÝCH
Podcast o zdraví, dlouhověkosti a nesmrtelnosti. 5 dnů v týdnu očekávej krátkou epizodu v rozsahu 5-10 min na jedno téma (filosofie, trénink, energie, regenerace, biohacking). Pro více informací sleduj IG @klubnesmrtelnych nebo web www.klubnesmrtelnych.cz Tyto podcasty…
71 epizod
1 odběratel

Doba webová
Doba webová, je doba webová... Vítejte u podcastu, který vás inspiruje k úspěchu! Každých čtrnáct dnů vám přinášíme směs inspirativních příběhů, praktických tipů a zkušeností z online světa. Společně se ponoříme do fascinujících oblastí HR, marketingu, webových řešení, …
13 epizod
0 odběratelů

UNLEASH
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vy…
306 epizod
9 odběratelů

Podcast O krok napřed
Staráme se o vaše zdraví, jako by bylo naše vlastní. K tomu, abyste se cítili lépe, nám stačí pár minut vaší pozornosti. Podcast O krok napřed pomáhá a motivuje na cestě, jak žít život na maximum ve zdraví, duševní i fyzické pohodě a rovnováze. Vstupte s námi do světa z…
21 epizod
2 odběratelé

Krocení kariéry
Kariéra může být divoká a dravá. Pro někoho plná nejistoty. Pro někoho chaos. Krocení kariéry je podcast o tom, že i kariéra může být o smysluplnosti, o spokojenosti, o štěstí. O tom, co chceme. Povídání s lidmi z Kariérního centra MUNI, personalisty, odborníky nebo abs…
55 epizod
1 odběratel

NA PALICI
“Jsem z toho na palici! Zblázním se z toho.” Věta, kterou každý z nás alespoň jednou slyšel nebo pronesl. Život nám připravuje nelehké zkoušky a pokud jimi chceme projít, musíme na sobě pracovat. Jak na to? V novém podcastu Na palici! o osobním seberozvoji poradí zkušen…
56 epizod
15 odběratelů

Magie Života
Věnujeme se komplexnímu přístupu k životu. Rozvíjíme 5 oblastí - seberozvoj, zdraví, vztahy, životní poslání a peníze. Tyto informace vám pomůžou zkvalitnit váš život, zvýšit energii a načerpat inspiraci a motivaci. Show uvádí Radek Bárta a Jan Jiráň. Dva nadšenci do o…
151 epizod
132 odběratelů

Svět Je CooL - Neobyčejné životy obyčejných lidí
Nechte se inspirovat příběhy obyčejných lidí, kteří se rozhodli žít tak trochu neobyčejný život. Chci vám pomocí těchto příběhů ukázat, že žít se dá i jinak, než nás učili a život může být i víc, než jen práce od devíti do pěti. Pokud žiješ neobyčejným životem a chceš…
67 epizod
42 odběratelů

Freestyle Talks
Moje hlava mi rodí různá témata. První díly podcastu se věnují mindsetu, další rozvíjejí jógová témata s odkazem na specializovaný Jóga Podcast, ke kterému vychází i kniha Jóga pro začátečníky a nakonec i rozhovory s odborníky na téma mimořádné nadání a vysokou intelige…
131 epizod
1 odběratel

ICONIC Podcast by Zuzzi Mentor
Podcast pro podnikatelky, CEO a manažerky, které už nechtějí jet jen na výkon. ICONIC je prostor pro ženy, které chtějí tvořit z lehkosti, autenticity a vnitřní svobody, podnikání v ženské energii, online programech bez stresu, jak z utrpení udělat příležitost. Přijď si…
32 epizod
2 odběratelé

#oŽivote
Volám sa Daniela a vo svojom blogcaste #oŽivote sa delím o vlastné zamyslenia a skúsenosti z materstva, kariéry aj osobného rastu. Po rokoch v korporáte ma materstvo postavilo pred nové otázky – o identite, rovnováhe a tlakoch, ktoré ženy denne zažívajú. Tento podcast j…
45 epizod
2 odběratelé

Magicky ženská | Chvilka pro sebe
Vítejte u podcastu Chvilka pro sebe. Míša Měřínská je lektorka kurzů a online programů pro ženy a autorka projektu a knihy Magicky ženská. Ukazuje ženám cesty, jak podpořit přirozenou krásu a ženskost a pomáhá jim cítit se sebejistě, líbit se samy sobě a dopřát si péči…
32 epizod
116 odběratelů