
Vojtěch Václavík, KRO – Najít rovnováhu mezi tradicí a trendem je umění

O epizodě podcastu
Gastronomický průmysl je dynamický a plný výzev, což dokazuje také příběh Vojtěcha Václavíka, významného jména v české gastronomii. Povídali jsme si o výzvách i radostech spojených s rozvojem a stabilizací podniků, jako jsou Alma a Kro ve Vršovicích nebo o důležitosti adaptace na změny.
Odhalíme zajímavosti o jeho dalších projektech, jako je Alma Wines a Karlín, kde se Vojtěch snaží vnést nový život do této oblasti. Navzdory počátečním výzvám je nyní Karlín místem, kde se začíná rozvíjet nový kulturní život.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Catering jako doplněk k hlavnímu podnikání
- Přizpůsobení nabídky akcím - od eventů až po snídaně
- Důležitost spolupráce a sdílení znalostí v gastronomii
- Hodnoty a kvalita podnikání bez ohledu na velikost
Partnerem podcastu je Spolehlivý pokladní systém Dotykačka s platebními službami.
Gastronomický průmysl je dynamický a plný výzev, což dokazuje také příběh Vojtěcha Václavíka, významného jména v české gastronomii. Povídali jsme si o výzvách i radostech spojených s rozvojem a stabilizací podniků, jako jsou Alma a KRO, nebo o důležitosti adaptace na změny.
Odhalíme zajímavosti o jeho dalších projektech, jako je Alma Wines nebo Karlín, kam se Vojtěch snaží vnést nový. Navzdory počátečním výzvám je nyní Karlín místem, kde se začíná rozvíjet nový kulturní život.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Catering jako doplněk k hlavnímu podnikání
- Přizpůsobení nabídky akcím - od eventů až po snídaně
- Důležitost spolupráce a sdílení znalostí v gastronomii
- Hodnoty a kvalita podnikání bez ohledu na velikost
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami .