
Vladimír Pikora – Nedá se být tuctový a drahý

O epizodě podcastu
Podnikání v gastronomii umí být pěkný oříšek. Není to jenom o lahodném jídle, hezkých fotkách a slovech chvály. Důležité je mít podnik plný zákazníků, zaplacené mzdy a vyrovnané účty. Proto je dnešní host z jiného soudku. Za mikrofonem jsme přvítali analytika finančních trhů a makroekonoma Vladimíra Pikoru.
“Je zbytečné být pesimistický. Dřív nebo později začne ekonomika růst. Je třeba to přečkat a v gastro průmyslu budeme muset změnit strukturu.”
Na co dalšího se můžete těšit?
- Podíváme se na to, jak jsme se dostali do ekonomické recese
- Poradíme recept na úspěšný gastrokoncept
- Řekneme si něco o (ekonomických) trendech
- Jaký vývoj předpokládá u turismu
- Co by pomohlo rozhýbat gastronomický obor
Partnerem podcastu je Spolehlivý pokladní systém Dotykačka s platebními službami.
Podnikání v gastronomii umí být pěkný oříšek. Není to jenom o lahodném jídle, hezkých fotkách a slovech chvály. Důležité je mít podnik plný zákazníků, zaplacené mzdy a vyrovnané účty. Proto je dnešní host z jiného soudku. Za mikrofonem jsme přivítali analytika finančních trhů a makroekonoma Vladimíra Pikoru.
„Je zbytečné být pesimistický. Dřív nebo později začne ekonomika růst. Je třeba to přečkat a v gastro průmyslu budeme muset změnit strukturu.“
Na co dalšího se můžete těšit?
- Podíváme se na to, jak jsme se dostali do ekonomické recese
- Poradíme recept na úspěšný gastrokoncept
- Řekneme si něco o (ekonomických) trendech
- Jaký vývoj předpokládá u turismu
- Co by pomohlo rozhýbat gastronomický obor
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami .