Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vladimír Pikora – Nedá se být tuctový a drahý

Vladimír Pikora – Nedá se být tuctový a drahý

Obrázek epizody Vladimír Pikora – Nedá se být tuctový a drahý

Poslechněte si podcast

24. 10. 2023

51 min

O epizodě podcastu

Podnikání v gastronomii umí být pěkný oříšek. Není to jenom o lahodném jídle, hezkých fotkách a slovech chvály. Důležité je mít podnik plný zákazníků, zaplacené mzdy a vyrovnané účty. Proto je dnešní host z jiného soudku. Za mikrofonem jsme přvítali analytika finančních trhů a makroekonoma Vladimíra Pikoru.

“Je zbytečné být pesimistický. Dřív nebo později začne ekonomika růst. Je třeba to přečkat a v gastro průmyslu budeme muset změnit strukturu.”

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Podíváme se na to, jak jsme se dostali do ekonomické recese
  • Poradíme recept na úspěšný gastrokoncept
  • Řekneme si něco o (ekonomických) trendech
  • Jaký vývoj předpokládá u turismu
  • Co by pomohlo rozhýbat gastronomický obor

Partnerem podcastu je Spolehlivý pokladní systém Dotykačka s platebními službami.

Podnikání v gastronomii umí být pěkný oříšek. Není to jenom o lahodném jídle, hezkých fotkách a slovech chvály. Důležité je mít podnik plný zákazníků, zaplacené mzdy a vyrovnané účty. Proto je dnešní host z jiného soudku. Za mikrofonem jsme přivítali analytika finančních trhů a makroekonoma Vladimíra Pikoru.

„Je zbytečné být pesimistický. Dřív nebo později začne ekonomika růst. Je třeba to přečkat a v gastro průmyslu budeme muset změnit strukturu.“

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Podíváme se na to, jak jsme se dostali do ekonomické recese
  • Poradíme recept na úspěšný gastrokoncept
  • Řekneme si něco o (ekonomických) trendech
  • Jaký vývoj předpokládá u turismu
  • Co by pomohlo rozhýbat gastronomický obor

Partnerem podcastu je ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami⁠⁠⁠⁠⁠⁠ .

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. Ve spolupráci s Mastercard. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast