Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody RICHARD BIELIK, ANDAZ – ZEM – Za čím jsem šel, to se mi většinou splnilo

Český GASTRONOMICKÝ podcast

Lubos Kastner

Gastro

,

Umění

RICHARD BIELIK, ANDAZ – ZEM – Za čím jsem šel, to se mi většinou splnilo

Obrázek epizody RICHARD BIELIK, ANDAZ – ZEM – Za čím jsem šel, to se mi většinou splnilo

Poslechněte si podcast

5. 5. 2022

35 min

Richard je úkaz českého gastra. Nejen tím, že je to inženýr, ale zejména svým přístupem k vlastnímu rozvoji, k vlastní kariéře, k psychologii vztahů nebo vlastnímu leadershipu. Jeho cesta do kuchyně byla trochu klikatá, ale jakmile na ní nastoupil, tak se mu vše plní. Nyní šéfuje konceptu, kterému asi málokdo věřil (ten pocit dobře znám:-)), ale realita je naopak. V hotelové restauraci ZEM v krásném novém hotelu Andaz v Praze se nezastaví a ZEM krásně vibruje. Způsob, jakým Richard mluví o svém přístupu a svojí dosavadní kariéře je jasnou inspirací pro všechny, kteří možná chtějí, ale zatím přešlapují na místě. Za úspěchem se musí jít, je třeba ho promýšlet, a vědět, co chcete. Musíte chtít být lepší a být připraveni tomu pár věcí obětovat. To Richard umí velmi dobře. Proto bude jednou hvězda české gastronomie. A už se jí pomalu stává...