
Radek David – La Veranda, Babiččina zahrada, The Bistro, Fajna Familia

O epizodě podcastu
Jeden z nejzkušenějších českých kuchařů, gastronomů. V současnosti zastupuje tři restaurace v Čechách a sedm restaurací na Ukrajině jako kreativní Executive Chef a mentor kuchařů. Kuchařina je pro něj nikdy nekončící proces. Je příkladem toho, jak nikdy neskončit se sebevzděláváním a zápalem pro práci. Honza Punčochář o něm říká: „Je to asi nejvíc zapálenej kuchař co znám. A byl asi na nejvíc stážích na světě. A žádný jeho jídlo není ošklivé! Miluje cit pro detail“. Užijte si podcast s Radkem, jeho příběh je krásný...
EPISODA TÉŽ NA YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=wNUX8uSpTwk
Jeden z nejzkušenějších českých kuchařů, gastronomů. V současnosti zastupuje tři restaurace v Čechách a sedm restaurací na Ukrajině jako kreativní Executive Chef a mentor kuchařů. Kuchařina je pro něj nikdy nekončící proces. Je příkladem toho, jak nikdy neskončit se sebevzděláváním a zápalem pro práci. Honza Punčochář o něm říká: „Je to asi nejvíc zapálenej kuchař co znám. A byl asi na nejvíc stážích na světě. A žádný jeho jídlo není ošklivé! Miluje cit pro detail“. Užijte si podcast s Radkem, jeho příběh je krásný.