Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petr Alexander, Landcraft – Pracujme s přírodou, ne proti ní

Petr Alexander, Landcraft – Pracujme s přírodou, ne proti ní

Obrázek epizody Petr Alexander, Landcraft – Pracujme s přírodou, ne proti ní

Poslechněte si podcast

6. 2. 2024

55 min

O epizodě podcastu

Společně s Petrem Alexanderem se ponoříme blíže tématu fermentace a destilace, s hlavním důrazem na využití lokálních surovin a zapojení tradičních metod zpracování. Petr zdůrazňuje, jak důležité je pro společnost vrátit se k tradičním zemědělským metodám, které respektují přírodní cykly a podporují biodiverzitu.

„Udržitelnost není jen trend, je to nezbytnost pro naši budoucnost. Pracujme s přírodou, ne proti ní.“

Petr poukazuje na spojení mezi kvalitou surovin a konečným produktem, a zdůrazňuje, že opravdová chuť a vůně jsou výsledkem pečlivého výběru a zpracování lokálních ingrediencí. „Každý produkt má svůj příběh, který začíná už v poli," říká Petr.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Inovace ve fermentaci a destilaci
  • Význam lokálních surovin a etického přístupu k zemědělství
  • Jak technologie pomáhá překonávat výzvy v udržitelném zemědělství
  • Příběhy úspěchů malých a lokálních výrobců
  • Význam společenské odpovědnosti

Partnerem podcastu je ⁠⁠ ⁠⁠⁠Spolehlivý pokladní systém Dotykačka⁠⁠ s platebními službami.

Společně s Petrem Alexanderem se ponoříme blíže tématu fermentace a destilace, s hlavním důrazem na využití lokálních surovin a zapojení tradičních metod zpracování. Petr zdůrazňuje, jak důležité je pro společnost vrátit se k tradičním zemědělským metodám, které respektují přírodní cykly a podporují biodiverzitu. „Udržitelnost není jen trend, je to nezbytnost pro naši budoucnost. Pracujme s přírodou, ne proti ní.“ Petr poukazuje na spojení mezi kvalitou surovin a konečným produktem, a zdůrazňuje, že opravdová chuť a vůně jsou výsledkem pečlivého výběru a zpracování lokálních ingrediencí. „Každý produkt má svůj příběh, který začíná už v poli,“ říká Petr. Na co dalšího se můžete těšit? Inovace ve fermentaci a destilaci Význam lokálních surovin a etického přístupu k zemědělství Jak technologie pomáhá překonávat výzvy v udržitelném zemědělství Příběhy úspěchů malých a lokálních výrobců Význam společenské odpovědnosti Partnerem podcastu je ⁠⁠Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami⁠⁠.

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast