Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Michaela Lunáčková, Food Lover Brno – V gastru je potřeba pořád vymýšlet nové věci

Michaela Lunáčková, Food Lover Brno – V gastru je potřeba pořád vymýšlet nové věci

Obrázek epizody Michaela Lunáčková, Food Lover Brno – V gastru je potřeba pořád vymýšlet nové věci

Poslechněte si podcast

18. 2. 2025

1 hod 1 min

O epizodě podcastu

V dnešní epizodě jsme přivítali Michaelu Luňáčkovou, kterou můžete znát z instagramového profilu Food Lover Brno anebo marketingové agentury Cognito. S Míšou jsme si povídali o tom, proč Brno stagnuje poté, co předešlé roky zažívalo gastronomický boom, a jak z této krize ven. V druhé části rozhovoru jsme navázali na díl s Martinem Vymětalem a zaměřili se na marketing v gastronomii. Proč je klíčovou součástí úspěšných podniků a nevyplatí se ho opomenout? A co nás čeká v roce 2025?„Člověk musí občas vzít odvahu, riskovat a jít do toho, protože bez toho v podnikání nezjistí, jestli mu to vyjde nebo nevyjde.“Na co dalšího se můžete těšit:Proč je potřeba inovovatJaké koncepty u nás chybíKde se nechat inspirovatProč se vyplatí investovat do dobrého marketéraPartnerem podcastu je ⁠⁠⁠⁠Dotykačka ⁠⁠⁠⁠– spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

V dnešní epizodě jsme přivítali Michaelu Luňáčkovou, kterou můžete znát z instagramového profilu Food Lover Brno anebo marketingové agentury Cognito. S Míšou jsme si povídali o tom, proč Brno stagnuje poté, co předešlé roky zažívalo gastronomický boom, a jak z této krize ven. V druhé části rozhovoru jsme navázali na díl s Martinem Vymětalem a zaměřili se na marketing v gastronomii. Proč je klíčovou součástí úspěšných podniků a nevyplatí se ho opomenout? A co nás čeká v roce 2025?


„Člověk musí občas vzít odvahu, riskovat a jít do toho, protože bez toho v podnikání nezjistí, jestli mu to vyjde nebo nevyjde.“


Na co dalšího se můžete těšit:

  • Proč je potřeba inovovat
  • Jaké koncepty u nás chybí
  • Kde se nechat inspirovat
  • Proč se vyplatí investovat do dobrého marketéra


Partnerem podcastu je ⁠⁠⁠⁠Dotykačka ⁠⁠⁠⁠ – spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. Ve spolupráci s Mastercard. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast