Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Marcel Onder, hotel Rankl – Jak řezník z Čech dobyl irskou kuchyni

Marcel Onder, hotel Rankl – Jak řezník z Čech dobyl irskou kuchyni

Obrázek epizody Marcel Onder, hotel Rankl – Jak řezník z Čech dobyl irskou kuchyni

Poslechněte si podcast

27. 8. 2024

58 min

O epizodě podcastu

Tentokrát jsme si do našeho podcastu pozvali Marcela Ondera, který svou kariéru odstartoval jako řezník, aby se po řadě zážitků stal uznávaným šéfkuchařem. Jeho cesta plná zvratů a překážek ho zavedla až do irských kuchyní, kde získal cenné zkušenosti a zúročil svůj talent. „V Irsku to byla velká lekce, zjistil jsem, že být na Západě neznamená, že všechno bude dokonalé. Realita byla často mnohem tvrdší, než jsem si představoval.“ Na co dalšího se můžete v dílu těšit? Jak se dokázal z pozice myče nádobí vypracovat na sous-chefa v prestižním irském hotelu Jaké bylo jeho první setkání s irskými jatkami Jakým způsobem se učil angličtinu v prostředí plném kuchařských pokynů Co ho motivovalo k tomu, aby v gastronomii vytrval i přes těžké začátky Partnerem podcastu je spolehlivý pokladní systém s platebními službami Dotykačka.

Tentokrát jsme si do našeho podcastu pozvali Marcela Ondera, který svou kariéru odstartoval jako řezník, aby se po řadě zážitků stal uznávaným šéfkuchařem. Jeho cesta plná zvratů a překážek ho zavedla až do irských kuchyní, kde získal cenné zkušenosti a zúročil svůj talent.

„V Irsku to byla velká lekce, zjistil jsem, že být na Západě neznamená, že všechno bude dokonalé. Realita byla často mnohem tvrdší, než jsem si představoval.“

Na co dalšího se můžete v dílu těšit?

  • Jak se dokázal z pozice myče nádobí vypracovat na sous-chefa v prestižním irském hotelu
  • Jaké bylo jeho první setkání s irskými jatkami
  • Jakým způsobem se učil angličtinu v prostředí plném kuchařských pokynů
  • Co ho motivovalo k tomu, aby v gastronomii vytrval i přes těžké začátky

Partnerem podcastu je spolehlivý pokladní systém s platebními službami Dotykačka .

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast