V této speciální epizodě podcastu z Karlových Varů jsme přivítali Jindřicha Krausze, šéfa Grandhotelu Pupp, který sdílí své zážitky a zkušenosti z festivalu. Jindřich se s námi podělil o to, jak zvládají přípravy, které začínají už v listopadu předchozího roku, a jaké jsou výzvy spojené s organizací festivalu.
Na co dalšího se můžete v dílu těšit:
Jaké jsou klíčové aspekty přípravy festivalu a proč začínají už v listopad.
Význam týmové práce a jak se Grandhotel Pupp připravuje na příliv hostů
Historické momenty a vzpomínky na legendární večírky, včetně koncertu Bryana Adamse
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
V této speciální epizodě podcastu z Karlových Varů jsme přivítali Jindřicha Krausze, šéfa Grandhotelu Pupp, který sdílí své zážitky a zkušenosti z festivalu. Jindřich se s námi podělil o to, jak zvládají přípravy, které začínají už v listopadu předchozího roku, a jaké jsou výzvy spojené s organizací festivalu.
Na co dalšího se můžete v dílu těšit:
- Jaké jsou klíčové aspekty přípravy festivalu a proč začínají už v listopad.
- Význam týmové práce a jak se Grandhotel Pupp připravuje na příliv hostů
- Historické momenty a vzpomínky na legendární večírky, včetně koncertu Bryana Adamse
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami .
Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii.
https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast