
Josef Křížek, Alcron – Jsem pozvolna ambiciózní

Poslechněte si podcast
16. 8. 2023
57 min
O epizodě podcastu
Po maturitě se vydal sbírat zkušenosti do zahraničí a vycestoval do Londýna. Za 7 let se přiučil kulinářskému umění od těch nejvybranějších světových kuchařů. Jaký byl pro něj návrat do Česka a kudy se ubírala jeho cesta dál? To se dozvíte v nejnovější epizodě.
Restaurace Červený jelen teď přichází o svého sous chefa. Co čeká Josefa Křížka na další cestě v prestižní mezinárodní síti Almanac X? Poslouchejte Český gastronomický podcast a odhalte tajemství úspěšné gastronomie.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Jak je možné, že se rozcházejí v dobrém
- Zákulisí kariérního růstu šéfkuchařů
- Odhalí zlomové body ve své kariéře
- Jak se mu pracovalo v arabském světě
- Co považuje za svou důležitou vlastnost
- Proč zanechal myšlenky na Michelinskou hvězdu
Partnerem epizody je Dotykačka – Spolehlivý pokladní systém s platebními službami.