Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jitka Sauvage, Divoký Bistro – Pořád jsem srdcař, ale už se aspoň v klidu vyspím

Jitka Sauvage, Divoký Bistro – Pořád jsem srdcař, ale už se aspoň v klidu vyspím

Obrázek epizody Jitka Sauvage, Divoký Bistro – Pořád jsem srdcař, ale už se aspoň v klidu vyspím

Poslechněte si podcast

18. 3. 2025

1 hod 7 min

Jak se z malého kempu v šumavské vesnici stalo vyhlášené bistro, za kterým jezdí lidé z celé republiky? A jaké to je otevřít restauraci v nejmrazivější obci Česka? O tom jsme si v našem podcastu povídali s Jitkou Sauvage, zakladatelkou Divokýho bistra a nové restaurace NADIVOKO.„Pro mě je úplně nejdůležitější, aby lidé, kteří žijí na Šumavě a jsou šikovní, měli hezkou práci. Chci, aby měli dobré peníze, aby mohli jet na dovolenou, kdy chtějí, nebo si mohli zajít do hezké restaurace. Chci, aby se jim dobře žilo.“Partnerem podcastu je ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Dotykačka ⁠⁠⁠⁠⁠⁠– spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast