
Jitka Sauvage, Divoký Bistro – Pořád jsem srdcař, ale už se aspoň v klidu vyspím

Poslechněte si podcast
18. 3. 2025
1 hod 7 min
Jak se z malého kempu v šumavské vesnici stalo vyhlášené bistro, za kterým jezdí lidé z celé republiky? A jaké to je otevřít restauraci v nejmrazivější obci Česka? O tom jsme si v našem podcastu povídali s Jitkou Sauvage, zakladatelkou Divokýho bistra a nové restaurace NADIVOKO.„Pro mě je úplně nejdůležitější, aby lidé, kteří žijí na Šumavě a jsou šikovní, měli hezkou práci. Chci, aby měli dobré peníze, aby mohli jet na dovolenou, kdy chtějí, nebo si mohli zajít do hezké restaurace. Chci, aby se jim dobře žilo.“Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
Popis podcastu
Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii.
https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast