
Jiří Roith, Kulinářské umění – Je nejvyšší čas na to, začít formovat silnější hlas pro českou gastronomii

O epizodě podcastu
Jirka Roith se jako zakladatel Kulinářského umění dlouhodobě věnuje změně ve výuce na gastro školách. Jeho cesta do současnosti je velmi zajímavý příběh člověka s jasnou vizí, schopnostmi jí naplnit a energií, která je pro velké věci potřeba. Na závěr i Jirka jasně říká, co potřebuje česká gastronomie. A když se může, tak se musí... Moc pěkný a "hutný" rozhovor...
Jirka Roith se jako zakladatel Kulinářského umění dlouhodobě věnuje změně ve výuce na gastro školách. Jeho cesta do současnosti je velmi zajímavý příběh člověka s jasnou vizí, schopnostmi jí naplnit a energií, která je pro velké věci potřeba. Na závěr i Jirka jasně říká, co potřebuje česká gastronomie. A když se může, tak se musí... Moc pěkný a "hutný" rozhovor.