
Jiří Hilgart – Revoluce nefungují, musíme mít evoluci

O epizodě podcastu
Jeho jméno se nese českými médii již několik let. Byl finalistou první série MasterChef a šéfoval časopisu F.O.O.D. S klidem můžeme říct, že je to ten správný člověk, s kterým rozebrat témata jako trendy, zákulisí či influencery v gastronomii.
”Každý druhý nechá v Mekáči 350 a nepřijde mu to, ale když je má nechat za pečený kuře s kaší z mléka, které někdo opravdu přivezl z nějaké farmy, tak už je to moc.”
Na co dalšího se můžete těšit?
- Odhady trendů pro příští roky
- Debatu o rozvoji a úpadku gastra opřenou o data
- Zákulisí natáčení kulinářské show Zdeňka Pohlreicha
- Očekávání od nového projektu EatMag
- Pohled na influencery v gastronomii
- Co je pro něj největší zabiják gastro scény
Partnerem epizody je Dotykačka – Spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
Jeho jméno se nese českými médii již několik let. Byl finalistou první série MasterChef a šéfoval časopisu F.O.O.D. S klidem můžeme říct, že je to ten správný člověk, s kterým rozebrat témata jako trendy, zákulisí či influencery v gastronomii.
„Každý druhý nechá v Mekáči 350 korun a nepřijde mu to, ale když je má nechat za pečený kuře s kaší z mléka, které někdo opravdu přivezl z nějaké farmy, tak už je to moc.“
Na co dalšího se můžete těšit?
- Odhady trendů pro příští roky
- Debatu o rozvoji a úpadku gastra opřenou o data
- Zákulisí natáčení kulinářské show Zdeňka Pohlreicha
- Očekávání od nového projektu EatMag
- Pohled na influencery v gastronomii
- Co je pro něj největší zabiják gastro scény
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami .