
Anna Grosmanová, Foodpioneer – Reportérka z pole aneb další bohyně českého gastra

Známost další bohyně českého gastra, která se vyzná v surovinách, jde poslední dobou nahoru. Není divu, řeší do hloubky to, co zásadně ovlivňuje kvalitu českého gastra. Studovala Českou zemědělskou univerzitu, Fakultu přírodních a potravinových zdrojů, obor Kvalita produkce. Anička je mediátor dvou světů, pole a talíře. Podporuje mladé startupisty. Zkoušela podnikat s vývary. Nyní kombinuje práci pro několik firem s foto příběhy. Povídali jsme si o surovinách, o masu i o tom, jak se vyvíjí téma "beyond meat" kategorie v Čechách. Jaké jsou bariéry a na čem se daří oborově spolupracovat. Jaké jsou v Čechách hlavní asociace a zástupci. Anička patří k dalším ženám v gastru, které jsou vidět, které budují témata, která jsou pro gastro každým dnem zásadnější.