Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Potřebujeme hosty nebo oni nás?! Legendy Parlour a Back doors - Jakub Ondříšek a Martin Tomášek

Potřebujeme hosty nebo oni nás?! Legendy Parlour a Back doors - Jakub Ondříšek a Martin Tomášek

Obrázek epizody Potřebujeme hosty nebo oni nás?! Legendy Parlour a Back doors - Jakub Ondříšek a Martin Tomášek

Poslechněte si podcast

14. 4. 2024

2 hod 1 min

O epizodě podcastu

Kultovní bar Parlour v Krakovské ulici oslavil deset let výročí. Co se skrývá za menu postaveném na japonském minimalismu v mixologii? Jak se tvoří koktejly na míru zákazníka? Jaké etapy přístupu k baru mají za sebou majitelé Martin Tomášek a Jakub Ondříšek? Jaké jsou úskalí barových konzultací? Jak se dá v barovém světě rozšiřovat portfolio projektů? A jak důležitá je v moderní gastronomii pozitivní recenze na google a dobrý marketing? O vystřízlivění z profesní arogance, o chvílích kdy má člověk oči pro pláč, ale hlavně o kráse mixologie. Legendární barmanské duo má za sebou spolupráci na projektech Parlour Baru a Back doors baru. Oceňované podniky se od sebe liší velikostí, zaměřením, energií, která je v každém z nich potřeba i přístupem obou spolumajitelů. Dnešní díl bychom mohli popsat jako gastronomickou zpovědnici, nebo skupinovou terapii. Nalijte si něco dobrého a nebo vyražte do baru ať Vám není líto, poslouchat tohle povídání též o autorském ginu Provokatér ve spolupráci s Lihovarem Poněšice, který byl oceněn prvním místem a titulem nejlepšího českého a československého ginu roku 2023 na Czech National Spirits Competition a stříbrnou medailí v konkurenci 31 českých ginů o nejlepší český gin na soutěži Pálenka roku 2023. poslechněte si též jejich podcast Barové sušenky a těšte se na jeho novou sezonu: Choďte do skvělých barů: https://www.instagram.com/backdoorsbar/ https://www.instagram.com/parlourprague/ poslechněte si též jejich podcast Barové sušenky a těšte se na jeho novou sezonu: https://www.instagram.com/barovesusenky/ odebírejte prosím: ⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/candycanecoffee⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://www.candycane.coffee/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://twitter.com/candycanecz⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://www.facebook.com/candycanecofee⁠⁠⁠⁠ ------  music:  Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: ⁠⁠⁠⁠https://spoti.fi/2Yl7BPO⁠⁠⁠⁠  subscribe to Dotan: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠http://bit.ly/Sub2Dotan⁠⁠⁠⁠  Follow Dotan Negrin ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠http://www.pianoaround.com/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://soundcloud.com/dotan-negrin/⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://facebook.com/dotannegrin⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://www.youtube.com/user/pianoaround⁠⁠⁠⁠ Follow Prismatic Mantis ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://twitter.com/prismaticmantis⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://instagram.com/prismaticmantis/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://soundcloud.com/prismaticmantis⁠⁠⁠⁠  Follow Future James:  ⁠⁠⁠⁠https://twitter.com/ohhhitsjames⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://soundcloud.com/futurejames⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/ohhhitsjames/

Kultovní bar Parlour v Krakovské ulici oslavil deset let výročí. Co se skrývá za menu postaveném na japonském minimalismu v mixologii? Jak se tvoří koktejly na míru zákazníka? Jaké etapy přístupu k baru mají za sebou majitelé Martin Tomášek a Jakub Ondříšek? Jaké jsou úskalí barových konzultací? Jak se dá v barovém světě rozšiřovat portfolio projektů? A jak důležitá je v moderní gastronomii pozitivní recenze na google a dobrý marketing? O vystřízlivění z profesní arogance, o chvílích kdy má člověk oči pro pláč, ale hlavně o kráse mixologie. Legendární barmanské duo má za sebou spolupráci na projektech Parlour Baru a Back doors baru. Oceňované podniky se od sebe liší velikostí, zaměřením, energií, která je v každém z nich potřeba i přístupem obou spolumajitelů. Dnešní díl bychom mohli popsat jako gastronomickou zpovědnici, nebo skupinovou terapii. Nalijte si něco dobrého a nebo vyražte do baru ať Vám není líto, poslouchat tohle povídání též o autorském ginu Provokatér ve spolupráci s Lihovarem Poněšice, který byl oceněn prvním místem a titulem nejlepšího českého a československého ginu roku 2023 na Czech National Spirits Competition a stříbrnou medailí v konkurenci 31 českých ginů o nejlepší český gin na soutěži Pálenka roku 2023. poslechněte si též jejich podcast Barové sušenky a těšte se na jeho novou sezonu: Choďte do skvělých barů: https://www.instagram.com/backdoorsbar/ https://www.instagram.com/parlourprague/ poslechněte si též jejich podcast Barové sušenky a těšte se na jeho novou sezonu: https://www.instagram.com/barovesusenky/ odebírejte prosím: ⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/candycanecoffee⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://www.candycane.coffee/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://twitter.com/candycanecz⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://www.facebook.com/candycanecofee⁠⁠⁠⁠ ------  music:  Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: ⁠⁠⁠⁠https://spoti.fi/2Yl7BPO⁠⁠⁠⁠  subscribe to Dotan: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠http://bit.ly/Sub2Dotan⁠⁠⁠⁠  Follow Dotan Negrin ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠http://www.pianoaround.com/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://soundcloud.com/dotan-negrin/⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://facebook.com/dotannegrin⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://www.youtube.com/user/pianoaround⁠⁠⁠⁠ Follow Prismatic Mantis ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://twitter.com/prismaticmantis⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://instagram.com/prismaticmantis/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://soundcloud.com/prismaticmantis⁠⁠⁠⁠  Follow Future James:  ⁠⁠⁠⁠https://twitter.com/ohhhitsjames⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://soundcloud.com/futurejames⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/ohhhitsjames/

Popis podcastu

Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic. "Enfant terrible" české kávové scény. Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku. Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.