
O platových podmínkách v kavárenství

Poslechněte si podcast
22. 1. 2021
32 min
Bolestivé a náročné téma před námi. Ale nejsme tu jen proto abychom se smáli a tvrdili že je všechno růžový. My víme že je to tvrdý, ještě k tomu zesílený současnou situací. Ale hard to bylo vždy, jen o tom nikdo nechce mluvit nahlas. V dalším díle #candycanecoffeepodcastu otevřeme téma platových podmínek. Prosíme sdílejte jej pak každému, kdo potřebuje podporu a má pocit že je v tom třeba sám. Cílem není říct “majitelé jsou špatní” ani “zaměstnanci jsou vyžírkové” jde o otevření dialogu a možnost změnit nezdravé struktury. Kromě kritiky se v druhé polovině podcastu budeme věnovat způsobům jak z toho najít cestu ven, jak si udržet kvalitní zaměstnance, kteří mohou mít pocit že v podniku strádají, co navrhnout majitelům pokud chcete nějaký pracovní posun.
--- odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------ music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.