
Jaký je nejlepší recept pro přípravu espressa a filtrované kávy?

Poslechněte si podcast
4. 3. 2021
37 min
Stává se nám velmi pravidelně, že v došlých zprávách najdeme zásadní otázku života, vesmíru a tak vůbec. Takže jak je to s těmi nejlepšími recepty? Jak nastavit tu či onu kávu? Protože, komu jinému psát než pražírně, která kávu připravila. Existuje tedy nějaký zaručeně nejlepší recept pro espresso a různé druhy filtrované kávy? Protože by bylo lepší mít alespoň pro úvodní přípravu základní nastavení, aby se nám doma podařilo kávu nastavit.
v podcastu zmiňujeme videa, která zasíláme a vytvořil je James Hoffmann: https://www.youtube.com/channel/UCMb0O2CdPBNi-QqPk5T3gsQ
doporučujeme obsah od Chrise Bacy (kde předně doporučujeme sérii videí "extract everything"): https://www.youtube.com/c/RealChrisBaca/videos
O první přípravě kávy od Kristiána Kříže: https://youtu.be/0f9BMRtF3U8
--- odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------ music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.