
Jak se stát dobrým baristou? Kde se učit, koho poslouchat?

Poslechněte si podcast
10. 5. 2022
1 hod 5 min
Jak jsme začínali? Co nás motivovalo a inspirovalo? Je lepší vystudovat odbornou školu, nebo se naučit připravovat kávu na kurzu? A nebo je ta cesta úplně jiná? Ondřej zastupuje absolventa gastronomického oboru, Jarda se zase zamiloval do kafe a utekl kvůli němu z jiného oboru. Kde jsme se učili, jakého adepta na pozici bychom přijali raději? Chcete být baristou? Třeba Vás dnešní podcast nasměruje tím správným směrem
----
Sdílejte náš podcast na sociálních sítích, označte Candycane coffee, nebo nám napište recenzi na apple podcast app a my v příštím díle vylosujeme jednoho šťastlivce a tomu darujeme kávu nebo něco z našeho merche dle preferencí. Díky, díky, díky!
odebírejte prosím: https://www.instagram.com/candycanecoffee https://www.candycane.coffee/ https://twitter.com/candycanecz https://www.facebook.com/candycanecofee
------ music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/ https://soundcloud.com/dotan-negrin/ https://facebook.com/dotannegrin https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis https://instagram.com/prismaticmantis/ https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames https://soundcloud.com/futurejames https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.