Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak dostat skvělé jídlo a pití do regionů? Sommelierka Lucie Prohlová z Hostinec Doubrava

Jak dostat skvělé jídlo a pití do regionů? Sommelierka Lucie Prohlová z Hostinec Doubrava

Obrázek epizody Jak dostat skvělé jídlo a pití do regionů? Sommelierka Lucie Prohlová z Hostinec Doubrava

Poslechněte si podcast

22. 2. 2024

1 hod 37 min

O epizodě podcastu

Jde dělat kvalitní gastronomii v pohraničí? Jsou hosté pro progresivní jídlo a pití jen ve velkých městech? Je Karlovarsko mrtvý kraj? Lucie Prohlová pracovala v předních podnicích zaměřených na víno a kvalitní gastronomii a vypracovala se mezi přední sommeliery ČR. Když se po svém pražském pracovním angažmá rozhodla vrátit do rodného regionu a vzít si na starost Hostinec Doubrava v prostoru krásného prostředí skanzenové vesničky Doubrava, gastronomická veřejnost tušila že si kouše velmi tuhé sousto. Po několika sezonách hlásí úspěch, který je vykoupený tvrdou dřinou. V Dalším díle Candycane coffee podcast se dozvíme nejen o tom jak se buduje restaurace v historické budově "od podlahy" ale i kvalitních vínech, jejich definici a radách jak trénovat senzoriku. Sledujte vše báječné co dělá Lucie Prohlová a Hostinec Doubrava: https://www.instagram.com/luci_e/ https://www.instagram.com/hostinec_doubrava/ music:  Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: ⁠⁠⁠⁠https://spoti.fi/2Yl7BPO⁠⁠⁠⁠  subscribe to Dotan: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠http://bit.ly/Sub2Dotan⁠⁠⁠⁠  Follow Dotan Negrin ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠http://www.pianoaround.com/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://soundcloud.com/dotan-negrin/⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://facebook.com/dotannegrin⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://www.youtube.com/user/pianoaround⁠⁠⁠⁠ Follow Prismatic Mantis ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://twitter.com/prismaticmantis⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://instagram.com/prismaticmantis/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠https://soundcloud.com/prismaticmantis⁠⁠⁠⁠  Follow Future James:  ⁠⁠⁠⁠https://twitter.com/ohhhitsjames⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://soundcloud.com/futurejames⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/ohhhitsjames/

Jde dělat kvalitní gastronomii v pohraničí? Jsou hosté pro progresivní jídlo a pití jen ve velkých městech? Je Karlovarsko mrtvý kraj? Lucie Prohlová pracovala v předních podnicích zaměřených na víno a kvalitní gastronomii a vypracovala se mezi přední sommeliery ČR. Když se po svém pražském pracovním angažmá rozhodla vrátit do rodného regionu a vzít si na starost Hostinec Doubrava v prostoru krásného prostředí skanzenové vesničky Doubrava, gastronomická veřejnost tušila že si kouše velmi tuhé sousto. Po několika sezonách hlásí úspěch, který je vykoupený tvrdou dřinou. V Dalším díle Candycane coffee podcast se dozvíme nejen o tom jak se buduje restaurace v historické budově "od podlahy" ale i kvalitních vínech, jejich definici a radách jak trénovat senzoriku.

Sledujte vše báječné co dělá Lucie Prohlová a Hostinec Doubrava:

https://www.instagram.com/luci_e/

https://www.instagram.com/hostinec_doubrava/

music:

Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: ⁠⁠⁠⁠https://spoti.fi/2Yl7BPO⁠⁠⁠⁠

subscribe to Dotan: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠http://bit.ly/Sub2Dotan⁠⁠⁠⁠

Follow Dotan Negrin ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠http://www.pianoaround.com/⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠https://soundcloud.com/dotan-negrin/⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://facebook.com/dotannegrin⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://www.youtube.com/user/pianoaround⁠⁠⁠⁠

Follow Prismatic Mantis ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠https://twitter.com/prismaticmantis⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠https://instagram.com/prismaticmantis/⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠https://soundcloud.com/prismaticmantis⁠⁠⁠⁠

Follow Future James:

⁠⁠⁠⁠https://twitter.com/ohhhitsjames⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠https://soundcloud.com/futurejames⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/ohhhitsjames/

Popis podcastu

Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic. "Enfant terrible" české kávové scény. Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku. Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.