Jde dělat kvalitní gastronomii v pohraničí? Jsou hosté pro progresivní jídlo a pití jen ve velkých městech? Je Karlovarsko mrtvý kraj?
Lucie Prohlová pracovala v předních podnicích zaměřených na víno a kvalitní gastronomii a vypracovala se mezi přední sommeliery ČR. Když se po svém pražském pracovním angažmá rozhodla vrátit do rodného regionu a vzít si na starost Hostinec Doubrava v prostoru krásného prostředí skanzenové vesničky Doubrava, gastronomická veřejnost tušila že si kouše velmi tuhé sousto. Po několika sezonách hlásí úspěch, který je vykoupený tvrdou dřinou.
V Dalším díle Candycane coffee podcast se dozvíme nejen o tom jak se buduje restaurace v historické budově "od podlahy" ale i kvalitních vínech, jejich definici a radách jak trénovat senzoriku.
Sledujte vše báječné co dělá Lucie Prohlová a Hostinec Doubrava:
https://www.instagram.com/luci_e/
https://www.instagram.com/hostinec_doubrava/
music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan:
http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin
http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/ https://facebook.com/dotannegrin https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis
https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James:
https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Jde dělat kvalitní gastronomii v pohraničí? Jsou hosté pro progresivní jídlo a pití jen ve velkých městech? Je Karlovarsko mrtvý kraj?
Lucie Prohlová pracovala v předních podnicích zaměřených na víno a kvalitní gastronomii a vypracovala se mezi přední sommeliery ČR. Když se po svém pražském pracovním angažmá rozhodla vrátit do rodného regionu a vzít si na starost Hostinec Doubrava v prostoru krásného prostředí skanzenové vesničky Doubrava, gastronomická veřejnost tušila že si kouše velmi tuhé sousto. Po několika sezonách hlásí úspěch, který je vykoupený tvrdou dřinou.
V Dalším díle Candycane coffee podcast se dozvíme nejen o tom jak se buduje restaurace v historické budově "od podlahy" ale i kvalitních vínech, jejich definici a radách jak trénovat senzoriku.
Sledujte vše báječné co dělá Lucie Prohlová a Hostinec Doubrava:
https://www.instagram.com/luci_e/
https://www.instagram.com/hostinec_doubrava/
music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan:
http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin
http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/ https://facebook.com/dotannegrin https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis
https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James:
https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.