Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Barman a whisky ambasador Kryštof Hordina - Irská káva si zaslouží správnou přípravu a být na lístku v kavárně a baru

Barman a whisky ambasador Kryštof Hordina - Irská káva si zaslouží správnou přípravu a být na lístku v kavárně a baru

Obrázek epizody Barman a whisky ambasador Kryštof Hordina - Irská káva si zaslouží správnou přípravu a být na lístku v kavárně a baru

Poslechněte si podcast

25. 11. 2021

1 hod 58 min

Kryštof Hordina je dlouholetým odborníkem nejen na whisky. Poprvé jsme měli čest se od něj nechat vtáhnout do světa mixologie v jeho předchozím působišti La Casa de La Havana vieja, kde se věnoval hlavně rumům. Sledovali jsme jeho cestu i do sesterského Bankers baru a s nadšením pozorovali i jeho další profesní kroky až mezi ambasadory v jeho současném působišti v Ultra Premium Brands s pobočkou Warehouse #1 v pražském Karlíně. Za dlouholetou kariéru barmana se vypracoval mezi nejpovolanější na to abychom se společně podívali na fenomén Irské kávy: Proč se jí barmani i baristé vyhýbají, proč si zaslouží své místo na lístku, co jsou rizika její přípravy a jak má vypadat a být servírovaná ta pravá, autentická jako jí přípravují v jejím rodišti nebo nejznámějším místě nedílně spojeném s kávou, ve které se snoubí do nejvytříbenějšího poměru chuť whisky, cukru, kávy a smetany. Za Kryštofem se vydejte: https://www.warehouse1.cz/cs/koralkovy-svet/ambasadori/krystof-hordina-10065 https://www.instagram.com/krystof_whisky_boy/ ----  Sdílejte náš podcast na sociálních sítích, označte Candycane coffee, nebo nám napište recenzi na apple podcast app a my v příštím díle vylosujeme jednoho šťastlivce a tomu darujeme kávu nebo něco z našeho merche dle preferencí. Díky, díky, díky! Jste boží! V tomto vysílání jsme zaznamenali a vylosovali sdílení našeho podcast od kamarádů Alana a Kalliopé, kamarádů z pražírny Jokes Aside. Je boží vidět že mezi pražírnami a odborníky stále trvá přátelská nálada a navzájem se v oboru podporujeme a fandíme si:) O možnosti vybrat si nějakou cenu je budeme s radostí informovat

Popis podcastu

Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic. "Enfant terrible" české kávové scény. Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku. Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.