Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Barman a whisky ambasador Kryštof Hordina - Irská káva si zaslouží správnou přípravu a být na lístku v kavárně a baru

Barman a whisky ambasador Kryštof Hordina - Irská káva si zaslouží správnou přípravu a být na lístku v kavárně a baru

Obrázek epizody Barman a whisky ambasador Kryštof Hordina - Irská káva si zaslouží správnou přípravu a být na lístku v kavárně a baru

Poslechněte si podcast

25. 11. 2021

1 hod 58 min

O epizodě podcastu

Kryštof Hordina je dlouholetým odborníkem nejen na whisky. Poprvé jsme měli čest se od něj nechat vtáhnout do světa mixologie v jeho předchozím působišti La Casa de La Havana vieja, kde se věnoval hlavně rumům. Sledovali jsme jeho cestu i do sesterského Bankers baru a s nadšením pozorovali i jeho další profesní kroky až mezi ambasadory v jeho současném působišti v Ultra Premium Brands s pobočkou Warehouse #1 v pražském Karlíně. Za dlouholetou kariéru barmana se vypracoval mezi nejpovolanější na to abychom se společně podívali na fenomén Irské kávy: Proč se jí barmani i baristé vyhýbají, proč si zaslouží své místo na lístku, co jsou rizika její přípravy a jak má vypadat a být servírovaná ta pravá, autentická jako jí přípravují v jejím rodišti nebo nejznámějším místě nedílně spojeném s kávou, ve které se snoubí do nejvytříbenějšího poměru chuť whisky, cukru, kávy a smetany. Za Kryštofem se vydejte: https://www.warehouse1.cz/cs/koralkovy-svet/ambasadori/krystof-hordina-10065 https://www.instagram.com/krystof_whisky_boy/ ----  Sdílejte náš podcast na sociálních sítích, označte Candycane coffee, nebo nám napište recenzi na apple podcast app a my v příštím díle vylosujeme jednoho šťastlivce a tomu darujeme kávu nebo něco z našeho merche dle preferencí. Díky, díky, díky! Jste boží! V tomto vysílání jsme zaznamenali a vylosovali sdílení našeho podcast od kamarádů Alana a Kalliopé, kamarádů z pražírny Jokes Aside. Je boží vidět že mezi pražírnami a odborníky stále trvá přátelská nálada a navzájem se v oboru podporujeme a fandíme si:) O možnosti vybrat si nějakou cenu je budeme s radostí informovat

Kryštof Hordina je dlouholetým odborníkem nejen na whisky. Poprvé jsme měli čest se od něj nechat vtáhnout do světa mixologie v jeho předchozím působišti La Casa de La Havana vieja, kde se věnoval hlavně rumům. Sledovali jsme jeho cestu i do sesterského Bankers baru a s nadšením pozorovali i jeho další profesní kroky až mezi ambasadory v jeho současném působišti v Ultra Premium Brands s pobočkou Warehouse #1 v pražském Karlíně. Za dlouholetou kariéru barmana se vypracoval mezi nejpovolanější na to abychom se společně podívali na fenomén Irské kávy: Proč se jí barmani i baristé vyhýbají, proč si zaslouží své místo na lístku, co jsou rizika její přípravy a jak má vypadat a být servírovaná ta pravá, autentická jako jí přípravují v jejím rodišti nebo nejznámějším místě nedílně spojeném s kávou, ve které se snoubí do nejvytříbenějšího poměru chuť whisky, cukru, kávy a smetany.


Za Kryštofem se vydejte:

https://www.warehouse1.cz/cs/koralkovy-svet/ambasadori/krystof-hordina-10065

https://www.instagram.com/krystof_whisky_boy/

----

Sdílejte náš podcast na sociálních sítích, označte Candycane coffee, nebo nám napište recenzi na apple podcast app a my v příštím díle vylosujeme jednoho šťastlivce a tomu darujeme kávu nebo něco z našeho merche dle preferencí. Díky, díky, díky! Jste boží!

V tomto vysílání jsme zaznamenali a vylosovali sdílení našeho podcast od kamarádů Alana a Kalliopé, kamarádů z pražírny Jokes Aside. Je boží vidět že mezi pražírnami a odborníky stále trvá přátelská nálada a navzájem se v oboru podporujeme a fandíme si:) O možnosti vybrat si nějakou cenu je budeme s radostí informovat <3

odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee

------

music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis  - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan

Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround

Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis

Follow Future James:
https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/

Popis podcastu

Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic. "Enfant terrible" české kávové scény. Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku. Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.