Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 65: Lukáš Pytloun: Denně mi přijde 300 e-mailů. Všechny čtu

Buduj značku

Petr Schwank

Společnost

,

Byznys

,

Podnikání

,

Osobní deníky

65: Lukáš Pytloun: Denně mi přijde 300 e-mailů. Všechny čtu

Obrázek epizody 65: Lukáš Pytloun: Denně mi přijde 300 e-mailů. Všechny čtu

Poslechněte si podcast

7. 11. 2019

33 min

O epizodě podcastu

Lukáš Pytloun má víc než 1000 postelí. Jeho designové hotely jsou rozmístěné po celé České republice, on sám ale začínal v Liberci. Tam například rekonstruoval historický hotel Imperial. Ještě před čtyřicítkou patří mezi přední české podnikatele. Jak se vyrovnává se stresem? Čte negativní recenze? A jak tráví běžný den? Nejen na to přinese odpovědi tento rozhovor. Příjemný poslech!  Partnery epizody jsou:  E-shop s domácí atmosférou https://www.finewine.cz Organizace USA Sport & Study (https://www.usasportandstudy.com) , která pomáhá mladým vrcholovým sportovcům se stipendii na prestižních školách
Lukáš Pytloun má víc než 1000 postelí. Jeho designové hotely jsou rozmístěné po celé České republice, on sám ale začínal v Liberci. Tam například rekonstruoval historický hotel Imperial. Ještě před čtyřicítkou patří mezi přední české podnikatele. Jak se vyrovnává se stresem? Čte negativní recenze? A jak tráví běžný den? Nejen na to přinese odpovědi tento rozhovor. Příjemný poslech!

Partnery epizody jsou:

• E-shop s domácí atmosférou finewine.cz
  • Organizace USA Sport & Study , která pomáhá mladým vrcholovým sportovcům se stipendii na prestižních školách

Popis podcastu

Jak vybudujete značku, kterou zákazníci zbožňují? Poslouchejte příběhy českých podnikatelů z firem, které jsou na tom stejně jako vy. Oddané svému řemeslu. Jak přemýšlí? Co je inspiruje? Jakých chyb se ve svém podnikání dopustili? Jak se jim povedlo přežít v extrémně náročném prostředí byznysu? Podcast Buduj značku vám pomáhá na vaší byznysové cestě. Rozhovory moderuje Petr Schwank z podcastového vydavatelství EP Events and Production.