Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 190: Martin Habart: Moje největší chyba byla podcenění mentality

Buduj značku

Petr Schwank

Byznys

190: Martin Habart: Moje největší chyba byla podcenění mentality

Obrázek epizody 190: Martin Habart: Moje největší chyba byla podcenění mentality

Poslechněte si podcast

11. 3. 2021

30 min

O epizodě podcastu

Jak začal projekt FARM.INC? Co Martina při stavbě tohoto projektu překvapilo? Proč se rozhodl expandovat do východních zemí? Proč neviděl potenciál v České republice? O jakých dalších zemích přemýšlel? Jak dlouho trvá vybudování kvalitního pracovního vztahu přes polovinu zeměkoule? Jak náročný je proces vybírání kvalitních dodavatelů?
Jak začal projektFARM.INC? Co Martina při stavbě tohoto projektu překvapilo? Proč se rozhodl expandovat do východních zemí? Proč neviděl potenciál v České republice? O jakých dalších zemích přemýšlel? Jak dlouho trvá vybudování kvalitního pracovního vztahu přes polovinu zeměkoule? Jak náročný je proces vybírání kvalitních dodavatelů?